Play Media Day 04 okuplja 7. juna kreativnu industriju u Banjaluci

0
27

Ovogodišnji program je smešten u tri konferencijske sale – Uran, Merkur i Jupiter, koje će ponuditi ukupno četiri atraktivna panela, kao i 18 predavanja, uz mnoštvo dodatnih sadržaja za učesnike.

Play Media Day 04 okuplja 7. juna kreativnu industriju u Banjaluci

Ovog petka, 7. juna, Play Media Day 04 okupiće predstavnike najuticajnijih regionalnih i domaćih medijskih kuća, kreativnih agencija i kompanija, koji će Banjaluku na jedan dan pozicionirati kao centar kreativne industrije regiona. Regionalni komunikacijski događaj predstavlja najbolji program do sada, sa oko 40 predavača i panelista, na novoj atraktivnoj lokaciji CineStar 4DX Delta Planet.

DEV9T: Zalasci sunca uz posebne muzičke goste
Play Media Day 04 okuplja 7. juna kreativnu industriju u Banjaluci

Dijana Tepšić, direktorka programa Play Media Day 04, ističe da je u ime Play Teama, kao organizatora događaja izuzetno ponosna, na veliko interesovanje učesnika iz celog regiona.
– Ovogodišnji regionalni komunikacijski događaj okuplja mnoštvo posetilaca iz celog regiona. Zbog te činjenice izuzetno smo srećni i ponosni, jer će mnogi od njih upravo dolaskom na Play Media Day, prvi put boraviti u Banjaluci. Trudili smo se da svim posetiocima, pored kvalitetne edukacije i raznovrsnog programa, ponudimo i odličnu zabavu. Ovo je prilika za povezivanje i stvaranje novih poslovnih saradnji i prijateljstava. Kreativna industrija kao vodeća rastuća industrija i komunikacijski trendovi, iz dana u dan se menjaju, te nam ovakvi događaji služe kako bismo konstantno napredovali u ličnom i profesionalnom razvoju, te bili što konkurentniji na tržištu rada koje je sve izazovnije – ističe direktorka programa.

Zaljubljen i kreativan momak: Ljubavna poruka od slatkiša
Play Media Day 04 okuplja 7. juna kreativnu industriju u Banjaluci

Ona je dodala da se najbolje uči putem primera dobrih praksi i iskustava, kao i da ćemo upravo u okviru programa Play Media Day 04, imati priliku da vidimo i čujemo koji su to najnoviji trendovi, najbolja znanja i prakse u regionu i svetu.

Pored bogatog edukativnog segmenta, događaj će ponuditi i mnoštvo interaktivnih sadržaja u prostoru multipleksa. Tu je i zanimljiv dnevni DJ program na terasi CineBara, koji će biti i svojevrsna najava ovogodišnjeg letnjeg FreshWave festivala. Nakon kvalitetne edukacije, zabava će se u večernjim satima nastaviti u Gastby baru u samom centru Banjaluke, uz odličan muzički program i ugodnu atmosferu. Detalji o događaju i kotizacijama mogu se naći OVDE.

STANKO CRNOBRNJA: Među mojim studentima je mnogo kreativnih, maštovitih i talentovanih mladih ljudi
Play Media Day 04 okuplja 7. juna kreativnu industriju u Banjaluci

Za veće PR i marketing timove, koji žele da budu deo Play Media Day 04, omogućene su dodatne pogodnosti. Za dve kupljene ulaznice, organizatori treću daju besplatno. A, za tri kupljene kotizacije, dve idu na poklon. Najbrži studenti koji se registruju, imaju mogućnost da kotizacije obezbede po najpovoljnijoj ceni, u iznosu od 25 evra.

Partneri ovogodišnjeg Play Media Day su Delegacija EU u Bosni i Hercegovini; OSCE; Grad Banjaluka; Addiko Bank; Mtel; Huawei; Molson Coors i Staropramen; Teleklik; Sensation; Franck; Manja; Avon; Hotel Vidović; Gatsby; MS Group; Travel4Fun; Pickbox; i CineStar.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde