“Plavi orkestar” održaće koncert ispred Večne vatre u Sarajevu

0
363

Pod pokroviteljstvom turističke zajednice KS, Kantona Sarajevo i Grada Sarajevo, a u okviru turneje “Everblue live 2017”, jedan od najpopularnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije, “Plavi orkestar”, u petak 18. avgusta sa početkom u 22.30h pokloniće svojim sugrađanima koncert kod Večne vatre.

Plavi orkestar koncert_promo2
Foto: Promo

“Plavi orkestar” će ovaj koncert na otvorenom snimati za potrebe prvog live albuma grupe.
– U Sarajevu prvi put sviramo za vreme leta. To nam je drago, jer je “Plavi orkestar” po karakteru, nekako, letnji bend. Nadamo se da ćemo uspeti da uzvratimo Sarajevu lepim koncertom i energijom koju je ono dalo nama – rekli su članovi grupe.

Hrvatice obradile svetski hit: Urnebesna verzija „Despacita“ za sve prevarene žene

Plavi_orkestar_koncert_promo2
Foto: Promo

Koncert “Plavog orkestra” kod Večne vatre će započeti posle projekcije “Baby Driver”, a u okviru Open Air programa 23. Sarajevo Film Festivala. Saša Lošić Loša i muzičari iz njegovog benda za 18. avgust pripremaju veče najpopularnijih pesama “Plavog orkestra”.

Noć “Plavog orkestra“ na Belgrade Beer Festu 20. avgusta

Već 20. avgusta na beogradskom Ušću, poslednje večeri Belgrade Beer Festa prirediće veliki spektakl, jedinstvenu “Noć Plavog orkestra”. Nastup će trajati dva i po sata, a na glavnoj festivalskoj bini pridružiće im se brojni prijatelji. Između ostalog, i poznati sarajevski umetnik Branko Đurić Đuro i popularni slovenački muzičar Manjifiko. Inače, na prethodna dva nastupa, “Plavci” su oborili rekorde po broju posetilaca na Ušću.

Posle toga “Plavi orkestar” imaće koncert na gradskom trgu u Karlovcu, pa u Areni Zagreb, zatim na stadionu Stožice u Ljubljani, kao i u Novom Sadu, Mariboru i Tuzli.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde