Planula Arena: Čola rasprodao prvi i zakazao drugi koncert 30. novembra

0
58

Zvezda domaće muzičke scene Zdravko Čolić rasprodao je koncert zakazan za 29. novembar u Štark areni, u rekordnom roku, saopštili su organizatori.

Planula Arena: Čola rasprodao prvi i zakazao drugi koncert 30. novembra

Zbog nezapamćenog interesovanja, kako je planula Arena, Čola je zakazao još jedno druženje – 30. novembra, na istom mestu. Hiljade obožavaoca nije časilo časa da kupi karte kako bi uživalo u pesmama svog omilljenog pevača. Zato i ne čudi što ih je više od 16.000 “nestalo brzinom svetlosti”. Karte za drugi koncert su već u prodaji, po istim cenama, što znači: parter 1.700 – 1.900 dinara; tribine 2.700 – 2.900 dinara; Fan pit – 3.500 dinara. Ulaznice su u prodaji na blagajni Štark arene; svim prodajnim mestima Ticket Visiona; i online na: www.tickets.rs.

Čola peti put u beogradskoj Areni – koncert 29. novembra

Muzička legenda, jedna od retkih koja se može pohvaliti rasprodatim koncertima na drugom kraju sveta, održao je nezapamćene koncerte po Americi. Kruna turneje “Ono malo sreće” i najveći spektakl na kojem će da “gori vatra” desiće se 29. i 30. novembra u Beogradu!

Osim novih hitova “Tebe čuvam za kraj”; “Ničeg nije bilo između nas”; “Ono malo sreće”; publika će uživati i u bezvremenskim klasicima “Mađarica”; “Stanica Podlugovi”; “Ti si mi u krvi”; “Ružice moja Ruška”; “Pjevam danju, pjevam noću”; “Ti živiš u oblacima mala”…

Zdravko Čolić objavio spot za pesmu “Ono malo sreće”

– Jedva čekam da ponovo zapevam u Beogradu! Prošlo je pet godina od poslednjeg druženja sa divnom publikom i vreme je da ponovimo! Stvarno sam se uželeo! Sretan sam i sa velikim nestrpljenjem čekam 29. i 30. novembar! – rekao je Čola, koji se javio iz Amerike, gde je upravo završio svoju više nego uspešnu turneju.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde