Kreirajte plakat za Midnight Jazzdance stage 2017

0
142

Nišville Jazz Festival poziva kreativne ljude i dizajnere na konkurs za izradu idejnog rešenja za plakat formata B2 i header (baner) za facebook event za “Midnight Jazzdance Stage”. Cilj je približavanje svih modernih i tradicionalnih formi jazz muzike publici, kao i promocija svih stilova crnog plesnog zvuka.

Nišville Jazz Festival - Midnight Jazzdance stage Od onoga što je potrebno da stoji na plakatu je: naziv programa ( “Nišville Midnight Jazzdance”), kao i datumi i imena izvođača po danima. Takođe je bitno napomenuti da imena headlinera moraju da budu veća od ostalih učesnika te večeri. Pored toga, na rešenju treba ostaviti na dnu prostor za pokrovitelje i sponzore festivala. Upisati i lokaciju festivala (Fortress Of Niš) i vreme kada će raditi stejdž; kao i web adresu www.nisville.com.

Dizajner idejnog rešenja koje se najviše bude dopalo organizatorima, kao nagradu će dobiti dva kompleta ulaznica; dve backstage propusnice za DJ stage; a ako pobednik konkursa nije iz Niša; dobiće smeštaj i obroke tokom festivala za dve osobe (pun pansion u studentskom hotelu).

Rešenja i kontakte poslati na mail priprema@nisville.com.

Konkurs je otvoren do 1.jula 2017, a pobednik konkursa će biti proglašen u roku od 7 dana na oficijelnom sajtu Nišville Jazz Festivala.

PR.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde