Pink pohvalila glas i pevanje Tijane Bogićević

0
122

Svetska muzička zvezda Pink javno je pohvalila srpsku pevačicu Tijanu Bogićević.

Pink Tijana Bogićević Glamur
Pink,, Tijana Bogićević i njeni saradnici, Foto: Printsrkin YouTube / Glamour Magazine

Američki magazin “Glamur” objavio je na svom YouTube kanalu video snimak u kojem popularna pevačica Ališa Mur, poznatija pod umetničkim imenom Pink, preslušava obrade svojih pesama. Među brojnim snimcima iz celog sveta našao se i video zapis Tijane Bogićević, ovogodišnje evrovizijske predstavnice Srbije.

Tijana Bogićević snimila emotivnu numeru „Ti imaš pravo“

Tijana je još 2007. godine sa svojim muzičkim saradnicima Aleksandrom Milutinović i Brankom Koprivicom u Novom Sadu otpevala svetski hit “Sober”. I sve su to snimili, a evo posle deset godina snimak je došao i do Pink. Svetska zvezda je dala svoj komentar i pohvalila je Tijanino izvođenje.

Verzija pesme „In Too Deep“ na srpskom jeziku

Pink Printsrkin YouTube
Pink, Foto: Printsrkin YouTube / Glamour Magazine

– Ovo je sjajno! Tijana, volim tvoj napukli glas. Da li pušiš ili ti je to prirodno? Moj više nije napukao otkako sam prestala da pušim. I veoma sam tužna zbog toga, ali mi je drago što je tvoj još takav – rekla je svetska muzička zvezda za srpsku pevačicu.

Evrosong 2018: RTS raspisao konkurs za srpsku kompoziciju

Tijana Bogićević i njeni saradnici, koji su učestvovali u ovoj obradi, bili su oduševljeni zbog izrečenih komplimenata. A, i zato što im se obratila Pink. Srpska pevačica je poznatijoj i popularnijoj koleginici iz Amerike poslala poljubac uz reči “Volimo te”.

Pogledajte snimak, Tijana je u delu od 8,25 min:

Ovako zvuči cela verzija Tijanine obrade:

A. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde