Crtani film “Petar Pan i Magična knjiga Nedođije” od 27. decembra u bioskopima

0
337

Mališani će uživati u novim avanturama Petra Pana.

Crtani film "Petar Pan i Magična knjiga Nedođije" od 27. decembra u bioskopima

Sinhronizovani crtani film “Petar Pan i Magična knjiga Nedođije” u bioskopima širom zemlje i regiona je od 27. decembra. Naravno, ovaj crtać prati omiljenog večnog dečaka i njegove drugare.

Animirani film “Fantastično putovanje u OZ” u bioskopima od 1. novembra
Crtani film "Petar Pan i Magična knjiga Nedođije" od 27. decembra u bioskopima
Đorđe Stojković je pozajmio glac Petru Panu, Foto: Promo

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe “Magičnu knjigu” i oslobodi čudovišta kako bi jednom za svagda uništio Petra Pana.

Večiti dečak i njegovi drugari Vendi, Džon, Majkl i Zvončica još jednom udružiće se kako bi spasli Nedođiju od zlog Kapetana Kuke. Družina će morati da pronađe način da spase njihov magični dom. A i da vrati “Magičnu knjigu Nedođije” tamo gde pripada.

“Asteriks: Tajna čarobnog napitka” od 6. decembra u bioskopima Srbije
Crtani film "Petar Pan i Magična knjiga Nedođije" od 27. decembra u bioskopima
Jelena Gavrilović u ulozi Zvončice, Foto: Promo

U sinhonizaciji je učestvovala velika ekipa glumaca predvođena Đorđem Stojkovićem, koji je dao glas Petru Panu. Milan Gromilić je u ulozi Kapetana Kuke, a Jelena Gavrilović je vila Zvončica. Miroljub Turalija je u ulozi pomoćnika Smija; Anja Mit pozajmila je glas Vendi; Nikola Šurbanović je u roli novog lika Zlirona. Dragan Vujić Vujke dao je glas Plavobradom; dok su Džon i Majkl talentovani mladi glumci Dimitrije Nikolić i Sava Stanisavljević.

U bioskopima je crtani film “Princeza i zmaj: Beskrajna priča”
Crtani film "Petar Pan i Magična knjiga Nedođije" od 27. decembra u bioskopima
Deo glumačke ekipe na premijeri filma u Beogradu, Foto: Facebook / Fame Solution

U ostalim ulogama indijanaca, gusara, izgubljenih dečaka, Čumbasa, sirena… slušaćemo Ljubišu Dinčića; Zdravka Savića; Dušicu Novaković; Jelenu i Teodoru Radović; i decu glumce Milana Jevđenijevića; Andreja Filipovića; i Sergeja i Isidora Čolovića. Reditelj sinhronizacije je Dušica Novaković.

Animirani film “Grinč” od 22. novembra u bioskopima

Inače, Jelena Gavrilović otpevala je uvodnu numeru filma – “Dobro došli u Nedođiju”. Osim nje, u ovom animiranom dečjem filmu pesme su otpevali i Dušica Novaković; Marko Marković; Nikola Šurbanović; i Dragan Vujić Vujke.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde