“Pero Defformero” u klubu “Fest” ovog vikenda

0
10

Koncert internacionalne tehnički prekvalifikovane folk-metal supergrupe “Pero Defformero” zakazan je za ovu subotu, 8. februar, u klubu “Fest” u Zemunu.

"Pero Defformero" u klubu "Fest" ovog vikenda

“Pero Defformero” su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Bend je osnovan 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika. Uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može mu se zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama. Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini. Zato se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.

Bend “Pero Defformero” predstavio singl “Bez tebe”

“Pero Defformero” je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike. Kako mnogi kažu, može se uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom – nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven, i dugačak ili kratak, i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi – PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Nedavno su publici predstavili video ostvarenje za pesmu “Bez tebe”. Ova numera će se naći na njihovom predstojećem albumu “Muzika za ljude bez prijatelja” u izdanju “Multimedia Recordsa”.

Arsenal 09: Žestok početak uz “Testament” i 7.000 posetilaca

– Svako njihovo gostovanje u klubu “Fest” je dobro posećeno i svako se pamti… očekujemo da tako bude i ovog vikenda… – poručuju organizatori svirke.

Ulaznice po ceni od 600 dinara mogu se kupiti u klubu “Fest” i u “Felix Shopu” (TC Sremska). Na veče koncerta cena ulaznice biće 800 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde