Film “Patuljci sa naslovnih strana” stiže u Kanadu

0
202

Nikola, Mira, Zoran i ostali junaci filma reditelja Milorada Marinkovića dolaze na veliko platno kanadskih bioskopa.

patuljci stužu u Kanadu
Iz filma “Patuljci sa naslovnih strana”, Foto: Promo

“Patuljci sa naslovnih strana” posle prikazivanja u Srbiji i regionu, počeće bioskopski život preko okeana. Film stiže u martu u Kanadu. Premijerna projekcija u Torontu, održaće se u nedelju, 4. marta u 19 sati u bioskopu “The Regend Thetre”. Projekcija u Kičeneru biće u petak, 9. marta u 21 sat u dvorani “Princess Twin”.
Prodajna mesta možete videte na OVDE.

„Patuljci sa naslovnih strana“ stigli na veliko platno

U središtu priče je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda reality programa “Tri minuta slave”. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Nikolin najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna. Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu.

MILENA RADULOVIĆ: Usavršava ruski, radi master i čeka nove uloge

U ovoj priči, koja na duhovit, ali i vrlo ozbiljan način objašnjava trenutnu situaciju, igraju Gordan Kičić; Boris Milivojević; Jelena Đukić; Aleksandar Radojičić; Milena Radulović; Marko Gvero; Tamara Krcunović; Miloš Vlalukin… Scenario za ovu crnu komediju napisao je reditelj Milorad Milinković.
Distrubuterska kuća Art Vista je ditributer filma u dijaspori.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde