Film “Patuljci sa naslovnih strana” premijerno u Austriji i Nemačkoj

0
164

Film “Patuljci sa naslovnih strana” reditelja Milorada Milinkovića trenutno se prikazuje u domaćim bioskopima, a priča koja je inspirisana sadašnjim vremenom i stanjem u društvu, i naravno popularnim rijaliti formatima, naći će put i do publike van Srbije.

premijera patuljciTako će biti prikazan uskoro premijerno u u Austriji i Nemačkoj. Projekcija u Beču, održaće se u petak, 2. februara u bioskopu UCI Kinowelt Millennium City, sa početkom u 20 časova. Svečanoj premijeri prisustvovaće članovi filmske ekipe “Patuljci sa naslovnih strana”. Dva dana kasnije, nova komedija reditelja Milorada Milinkovića (Mrtav ladan, Čitulja za Eskobara) naći će se na repertoaru bioskopa Cineplexx u čak četiri austrijska grada. I to, u Gracu, Salcburgu, Lincu i Insbruku, u terminu od 18 časova.

„Patuljci sa naslovnih strana“ stigli na veliko platno

premijera Patuljci sa naslovnih stranaPrve projekcije u Nemačkoj zakazane su za 4. februar u 17 sati u bioskopima UCI Kinowelt u Diseldorfu, Hamburgu i Bohumu. Film se prikazuje u orginalnoj verziji, na srpskom jeziku, sa nemačkim titlom. Ulaznice za projekcije u Nemačkoj mogu se kupiti online. Distrubuterska kuća Art Vista je ditributer filma u dijaspori.

Prvi trejler za film „Patuljci s naslovnih strana“ Milorada Milinkovića

premijera patuljciU središtu priče je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda reality programa “Tri minuta slave”. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Nikolin najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom reality formata. Žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je Nikolina najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna. Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde