“Parni valjak” objavio spot za pesmu “Ljubav”

0
534

Popularni hrvatski bend “Parni valjak” snimio je spot za najnoviji singl “Ljubav”, koji je režirao Hrvoje Zuanić.

Reklo bi se da “Parni valjak” melje! Stvara i svira kao da je tek započeo karijeru, a iza njih je čak 42 godine rada. Neumorni mužičari jasno poručuju:

– Kotrljamo se i dalje, ne planiramo stati, a od nas možete očekivati još mnogo, mnogo lepih stvari.

Parni valjak
Foto: Promo

Najnoviji singl „Ljubav“ za koji su snimili spot, ide u prilog tome. Samo deset dana pred beogradski koncert na Tašmajdanu, njihovi obožavaoci će svakako uživati. „Ljubav“ je rok pesma, čiji je autor muzike i teksta Husein Hasanefendić Hus, lider benda. Kritičari su ocenili da u ovoj numeri „Valjak“ pokazuje sve ono što gradi kontinuirano, uporno i uspešno već godinama. Tu je izvanredna svirka i hemija grupe, koja se odražava u energičnom, rokerskom aranžmanu, Akijev vokal neponovljive izražajnosti i emocije, kao i autorski pečat Husa.

– Mislim da je poruka pesme sama po sebi jasna, nema tu neke filozofije. Ljubav kao stav, kao način života, kao osećaj s kojim hodaš kroz grad, može biti odgovor na ovaj užas koji se dešava i kod nas i u svetu. Ona treba biti motor pokretač svega što čovek radi – rekao je Hus.

Splićanin Hrvoje Zuanić je režirao savremeni video za novu pesmu. U njemu su kombinovani atraktivni kadrovi sa koncerata benda i zanimljiva, artistična priča koja je snimana na više lokacija u Splitu.

A, mnogo ljubavi će ispuniti i stadion Tašmajdan u subotu 24. juna, kada će “Valjak” nastupiti pred beogradskom publikom.

D. D. / PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde