“Parni valjak” na Guitar Art Summer Festu, prvi put u karijeri koncert u Herceg Novom

0
209

Dvanaesti Guitar Art Summer Fest održaće se od 15. do 20. avgusta u Herceg Novom. Tokom šest koncertnih večeri publici će se predstaviti muzičko bogatstvo stilova i međunarodnih umetnika.

Herceg Novi će u avgustu biti prestonica umetnosti, kulture i muzike uz partnerstvo sa Erste bankom Crna Gora, gde će nastupiti portugalski fado sastav “Fado Iberia”, španski flamenko “Alfonso & Miguel Linares Flamenco Sextet”, crnogorska klasika “Vox2feel Duo”, kao i poznati beogradski dvojac “Vlada & Bajka”, te “Sensartika trio” koji će izvesti savremenu muziku.

Parni valjak Guitar Art Summer FestA, jedan od najvećih i najpopularnijih bendova u regionu “Parni valjak”, održaće ekskluzivni akustični koncert 16. avgusta na Kanli Kuli. Biće to prvi koncert legendarnog benda tokom 42 godine karijere u Herceg Novom i Bokokotorskom zalivu. Pored brojnih bezvremenih hitova, publici će predstaviti i nove pesme, među kojima je i aktuelni singl “Ljubav”.

Koncert u Herceg Novom biće presek njihovog rada, vrhunska pop-rok bajka sa tradicionalnom ljubavnom tematikom. “Parni valjak” će izvesti svoje pesme uz jedan prirodan i topao zvuk akustičnih instrumenata.

parni-valjak-Guitar-Art-Summer-Fest
Foto: Promo

Članovi grupe najavljuju posebnu plovidbu za svoju publiku. Pod vedrim nebom i u savršenoj akustici Kanli Kule izvešće koncert. Nazvan je “bez struje”, po nazivu najprodavanijeg pop-rok albuma u regionu “Bez struje: Live in ZeKaeM”.

Simboličan broj od 890 ulaznica za ovaj koncert biće puštene u prodaju od 5. jula. Mogu se kupiti na blagajni Herceg Festa, kao i online putem sajta www.evetim.rs, po ceni od 20 evra, i posebnih 90 VIP ulaznica po ceni od 45 evra.

Publika sa VIP ulaznicama pored prvih redova imaće organizovan koktel sa umetnicima pre koncerta, kao i poklon paket koji sadrži CD “Parnog valjka”, CD Guitar Art Summer Fest i festivalsku knjigu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde