Bosiljčić u Madlenianumu: “Par stihova za nas” 22. decembra

0
223

Poznati i popularni glumac ponovo će se družiti sa beogradskom publikom na muzičko-poetskoj večeri.

Autorski projekat Ivana Bosiljčića “Par stihova za nas” biće izveden 21. decembra u Operi i teatru Madlenianum.

par stihova za nas ivan bosiljčićNizom koncerata održanih početkom ove godine u Madlenianumu, letos na Belefu, kao i ranije pred prepunim dvoranama Doma sindikata, ovaj program je ustanovio svoje značajno mesto među publikom. Izuzetno posećene su bili i koncerti u Skoplju u Univerzalnoj dvorani, kao i širom Austrije, Švedske, Norveške, na Islandu… a ove godine i širom Kanade. Premijera ovog projekta je ostvarena 2009. godine u Beogradu, i od tada je izveden na raznim meridijanima sa velikim uspehom.

Nove animirane avanture: „Zaleđeno kraljevstvo – Praznik sa Olafom“

A, u prednovogodišnjem terminu, 21. decembra, publika će imati priliku da ponovo prisustvuje ovom jedinstvenom i posebno kreiranom programu na velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum! Program muzičko poetske večeri podrazumeva kombinaciju različitih umetničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića i mnogih drugih… Muzičko-poetsko veče nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta. Ivan sve ovo izvodi u pratnji osmočlanog muzičkog sastava.

Ovacije na premijeri predstave „Žanka“ u pozorištu Madlenianum

par stihova za nas ivan bosiljčićIvan Bosiljčić, kome se upravo prikazuje serija u Rusiji, pored dramskog ima višegodišnje iskustvo u mjuziklu. Dobitnih je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade. Poznat je po desetinama uspešnih televizijskih uloga. Sa Madlenianumom godinama ima izvanrednu saradnju. U ovom teatru ostvario je izuzetne uloge u niz naslova za koje se traži karta više, poput predstava “Veliki Getsbi”, “Rebeka” i “Jadnici”.
Cene ulaznica za Bosiljčićevo muzičko-poetsko veče “Par stihova za nas” je 1.400 i 1.600 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde