“Paper Animals” numerom “Division” najavljuje album

0
104

Posle pesme i spota “Guts & Bones”, objavljene u aprilu, grupa je vredno radila, pa pred drugi rođendan objavljuje ekranizaciju nove numere.

"Paper Animals" numerom "Division" najavljuje album“Paper Animals” je mlada, talentovana, simpatična i veoma perspektivna četvorka iz Beograda. Članovi su Sofija Nedeljković (vokal), Damjan Jovanović (gitara), Darko Pasujević (bass), i Marko Rakić (bubnjevi). Predstavljaju se kao indie rock bend, i osvojili su simpatije mnogih koji su imali priliku da ih čuju i vide na nastupima po beogradskim klubovima. Učestvovali su i na nekim festivalima i takmičenjima mladih demo bendova. Objavili su spot za numeru “Division”, i najavljuju album koji se očekuje uskoro. I ova pesma je na engleskom jeziku.

Njihovo vreme dolazi: Bend „Paper Animals“ objavio singl i spot „Guts and Bones”

– Pišemo na engleskom zato što su nam muzički uzori mahom sa engleskog govornog područja. Iako često nailazimo na savet da prevedemo pesme na sprski, ne planiramo to da radimo. Kao prvo, zato što nam je engleski prirodniji, kad je pisanje pesama u pitanju, a kao drugo, smatramo da onima koji muziku slušaju zbog vrednosti muzike nije bitno na kom je jeziku tekst. I naravno, ukoliko naša muzika dođe u kontakt sa stranom publikom, bolje je da bude na engleskom jeziku – objašnjavaju članovi “Paper Animalsa”.

U narednom periodu imaju ugovorene nastupe, na kojima će publiku upoznatii i sa novom pesmom. Gostovaće u “Dom b612”, Novi Sad (16.11.); KC Grad, Beograd (18.11.); “Jazz Bar Centar”, Beograd (1.12.); kao i u KC UMMUS, Kragujevac (22. 11.).

DIVISION

I went up a hill in my old green shoes
Bought some chocolate and all your favorite fruit
Found a four-leaf clover on my way up there
Thought it was a sign that we were going somewhere

But you weren’t there
You weren’t there
But you weren’t there
You weren’t there

I went up a hill and I was wiser
Saw you on the street, I didn’t mind it
Muffled noise around, you started walking
I can hear your voice, can’t see you talking

But you weren’t there
You weren’t there
But you weren’t there
You weren’t there

I went up a hill in my old green shoes
Bought some chocolate and all your favorite fruit…

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde