Jubilarni 20. Pančevački Jazz Festival od 2. do 5. novembra

0
138

U gradu na Tamišu od 2. do 5. novembra održaće se jubilarni, 20. Pančevački Jazz Festival. Program svake večeri počinje u 20,30h u Kulturnom centru Pančeva.

Pančevački Jazz festivalU okviru glavnog festivalskog programa nastupiće zvezde svetskog, evropskog i domaćeg džeza. Među njima su i Joe Lovano, Tim Berne, Avishai Cohen, China Moses i mnogi drugi.
Prodaja ulaznica za 20. Pančevački Jazz Festival već je počela. Mogu se kupiti na blagajni Kulturnog centra Pančeva po ceni od 600 dinara za jedan dan, dok je komplet ulaznica za četiri dana 2.000 dinara. Kupci prvih 50 kompleta karata na poklon dobijaju majicu sa logotipom festivala (telefon za rezervacije: 013/440-944).

Džez vizije krajem oktobra na 33. Beogradskom džez festivalu

Pančevački Jazz festivalManifestaciju, koja u kontinuitetu privlači veliki broj posetilaca kako iz grada na Tamišu, tako i gostiju iz Beograda i okoline, otvoriće 2. novembra njujorški alt saksofonista Tim Bern (Tim Berne’s Snakeoil). Cenjeni muzičar ima iza sebe decenije plodne karijere u okrilju avangardnog džeza. U Pančevu će nastupiti zajedno sa klarinetistom Oscarom Noriegom, Mattom Mitchellom na klaviru, i Chesom Smithom (bubnjevi, vibrafon).

Nišville 2017: Peti Ostin proslavila rođendan na Tvrđavi

Poslednje večeri, 5. novembra, festival će zatvoriti svirkama Daniel Erdmann’s Velvet Revolution (Nemačka/SAD) i Ambrose Akinmusire Quartet (SAD).

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde