Oženio se Luka Šulić iz grupe “2Cellos”

0
226

Violončelista Luka Šulić, član grupe “2Cellos” stao je na ludi kamen. Izabranica njegovog srca je atraktivna Slovenka Tamara Zagoranski, sa kojom je dve godine u vezi.

luka šulić 2cellos venčanjeMuzičar je na društvenim mrežama objavio je romantične fotografije sa Tamarom, pored kojih je napisao “7.7.17. Mr & Mrs Šulić”. Time je dao do znanja da su uplovili u bračnu luku. Luka Šulić je atraktivnu Slovenku zaprosio krajem prošle godine na putovanju na Novom Zelandu, a u martu ove godine objavio je da očekuju bebu.

Kako je jednom prilikom ispričao, on i Tamara upoznali su se kad je grupa “2Cellos” pauzirala od nastupa pošto je Stjepan Hauser povredio vrat.
– Privukla me lepotom i jednostavnošću, smirena je i teško je možete izbaciti iz takta. Tokom mojih turneja najviše komuniciramo putem Vibera i WhatsAppa.
Kada je ranije ove godine objavljeno da će Luka uskoro stati na ludi kamen, Stjepan se našalio da će mu kum na venčanju biti Elton Džon.
– Kum će mu biti Elton Džon, jer zna da će dobiti bolji poklon nego ako mu ja budem kum. Onda neće ništa dobiti. Sve je on to izračunao – u šali je tada rekao Stjepan Hauser.

E. A. / Foto: Facebook / Luka Šulić/ by JS Oblikovanje

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde