Otvoren Novosadski oktoberfest

0
228

Drugi po redu Novosadski oktoberfest otvoren je 20. oktobra u Master centru Novosadskog sajma. Sugrađani i njihovi gosti uživali su u više desetina marki piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i muzičkim nastupima.

Gradonačelnik otvara prvo pivsko bure, Foto: Facebook / Novosadski oktoberfest
Gradonačelnik otvara prvo pivsko bure

Na svečanom otvaranju manifestacije Novosadski oktoberfest prisutnima su se obratili zamenik šefa misije ambasade Nemačke u Beogradu Aleksander Jung; pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković; direktor Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap; direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković; predsednik “Color Press Group” Robert Čoban; i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Novosadski Oktoberfest: Pivo, baravske kobasice i dobra muzika

Novosadski oktoberfest

– Grad mora da živi 365 dana u godini i zbog toga sam lako prihvatio predlog da unesemo bavarski duh u vojvođansku ravnicu. Već je očigledan uspeh ovog festivala jer su sve karte prodate i kapaciteti postaju nedovoljni da prime sve zainteresovane. Zato, možemo reći da smo na pravom putu – istakao je Vučević.

AVANTURE AUTOSTOPERA: Monaško pivo za animatore amatere

Novosadski oktoberfest

Simboličnim gestom, otvorivši prvo pivsko bure, gradonačelnik grada otvorio je zvanično Novosadski oktoberfest 2017. Zatim su usledili nastupi grupa “Kredarica”, “Amajlija”, “Love Hunters”, “S.A.R.S.” i “Drum ‘N’ Zez”. Održano je i takmičenje (muškaraca i žena) u držanju punih krigli piva. Među posetiocima manifestacije bile su brojne poznate ličnosti.

Besplatan seminar Soft Skills Academy za studente u novembru u Novom Sadu
Novosadski oktoberfest
Nastup grupe “S.A.R.S.” na Novosadskom sajmu

Večeras, drugog i završnog dana festivala, odvijaće se revija rok bendova “Battle of the Bands”, koja će pobedničkoj grupi omogućiti da izvede jednu pesmu te večeri u ponoć. A, publika će moći da čuje i nastupe “Hladnog piva” i “Orthodox Celts”. Novosadski oktoberfest organizuje “Color Press Group” i Novosadski sajam uz podršku Grada Novog Sada.

Belgrade Beer Fest 2017: 50 sati vrhunskog besplatnog programa

Foto: Facebook / Novosadski oktoberfest

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde