Svečano otvaranje Voždovačkih letnjih večeri 19. jula

0
59

Manifestacija Voždovačke letnje večeri održava se i ove godine u organizaciji Gradske opštine Voždovac, Voždovačkog centra “Šumice” i Udruženja “Lenon”.

Svečano otvaranje Voždovačkih letnjih večeri 19. jula
Foto: Gradska opština Voždovac

Svečano otvaranje Voždovačkih letnjih večeri biće u petak, 19. jula, s početkom u 19h, kada će biti izveden program za decu “Peđolino šou”. Nakon toga, za starije Voždovčane održava se književno veče Miodraga Jakšića.

Svečano otvaranje Voždovačkih letnjih večeri 19. jula
Program Voždovačkih letnjih večeri 2019
Kako je 15 beogradskih naselja dobilo ime…

Tokom leta pred mališanima će nastupati dečja pozorišta, animatori i popularni crtani likovi. A, za odrasle će biti organizovani koncerti bluza, roka i starogradske muzike, predstave i književne večeri. Nastupaće Bora Đorđević, Branko Pražić, Beti Đorđević, stend ap komičar Miodrag Stošić, književnik Matija Bećković i drugi. Programi će se do 11. avgusta izvoditi petkom, subotom i nedeljom, od 19h za decu, a od 21h za odrasle u atrijumu Centra “Šumice”. U slučaju kiše program će se odvijati u sali “Šumica”.

Preko pet hiljada posetilaca na proslavi devetog rođendana Avalskog tornja

A, tokom leta, odnosno školskog raspusta, u “Šumicama” se tradicionalno organizuju za osnovce i srednjoškolce besplatni sportski treninzi. Uz stručnu pomoć trenera, prve veštine deca mogu naučiti u raznim disciplinama – košarka; rukomet; odbojka; stoni tenis; džudo… Detaljnije je o tome OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde