Muzičke zvezde na otvaranju skijaške sezone na Kopaoniku

0
80

Ski Opening Kopaonik ove godine biće potpuno drugačiji nego do sada!

Muzičke zvezde na otvaranju skijaške sezone na KopaonikuOtvaranje skijaške sezone obeležiće nastupi poznatih muzičara, kao i jedan potpuno nov prostor za zabavu nakon skijanja. Ski Opening Kopaonik trajaće tokom dva uzastopna vikenda – od 6. do 9. decembra i od 13. do 16. decembra, u organizaciji Skymusica, MK Resorta i Skijališta Srbije.

“Bajaga i Instruktori” u beogradskoj Štark areni 1. decembra

Tokom prvog vikenda posetioci Kopaonika imaće priliku da uživaju u koncertima velikih muzičkih zvezda, pa će tako 7. decembra pevati Saša Matić, a 8. decembra nastupaće Bajaga i Dejan Petrović Big Bend.

Saša Matić pozvao je svoje obožavaoce kao i ljubitelje skijanja na svoj nastup u velikoj dvorani hotela Grand, koja će posebno za ovu priliku biti pretvorena u veliki party lounge. A, gde će pevači imati blizak kontakt sa publikom.

“Ubice mog oca 3”: Saša Matić otpevao emotivnu baladu “Rastanak”

– Ja volim da odem na Kopaonik i zimi i leti, a sad mi je posebno drago što 8. decembra sviramo na otvaranju skijaške sezone – kaže Bajaga. On u originalnom stilu pozvao ljubitelje dobrog zvuka na otvaranje ski sezone. 

Koncerti će biti realizovani u vrhunskoj produkciji, devetog po redu Ski Openinga. A, novina ovogodišnje manifestacije biće apress ski zona “Zbrda-zdola” u Dolini sportova. U njoj će 8. decembra od 15 do 17h gosti moći da prisustvuju spektaklu za koji je zadužen Dejan Petrović Big band.

Dejan Petrović i Sanja Vučić: Stari hit u novom ruhu “Šuška se, šuška”

– S uzbuđenjem očekujemo nastup na Kopaoniku, na Ski Openingu. Nesvakidašnji ambijent već najavljuje dobar provod i atmosferu, a mi ćemo se potpruditi da upotpunimo taj doživljaj. A svim posetiocima mogu da obećam jedan super muzički veleslalom.

U zoni “Zbrda-zdola” u samom srcu skijališta, tokom cele skijaške sezone nastaviće se koncept besplatnih after ski party-ja, odnosno zabave koja se odvija po zatvaranju staza, uz gostovanja DJ-eva i poznatih muzičkih imena. Za sve posetioce otvaranja sezone, Skijališta Srbije obezbeđuju promotivni popust na ski karte. A, gosti MK Resorta imaće dodatne benefite u okviru Ski Opening paketa.

SAŠA MATIĆ: Šareni svet iza crnih naočara

Karte za koncerte Saše Matića, Bajage kao i Dejana Petrovića i Big Benda besplatne su za goste hotela “Grand”. Ostali posetioci mogu ih nabaviti po ceni od 2.000 dinara u hotelu “Grand”; ili na sajtovima Gigstix i Skymusic.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde