Počinje vrhunska zabava: Otvaranje Exit festivala 2018

0
157

Nakon prošlogodišnjeg govora aktivista iz globalnog pokreta Standing Rock, te dirljivih i inspirativnih reči jednog od najboljih svetskih motivacionih govornika Nika Vujičića, uz finalno izvođenja dela predstave “Kosa” sa preko 30 glumaca na sceni, i ovogodišnji EXIT biće otvoren uz pravi spektakl, a tema otvaranje je i moto ovogodišnjeg festivala – EXIT Freedom!

Otvaranje EXIT festivala!Prvi put u istoriji Exita na glavnoj bini nastupiće jedna od najvećih baletskih zvezda našeg doba – Sergej Polunjin. Njemu će se pridružiti i “Almazian Symhony”, gudački orkestar predvođen Khachatur Almazianom. Ovaj jermenskim virtuozom na violini sa orkestrom izvodi klasiku u crossover stilu. Otvaranje Exit festivala u Novom Sadu ove godine mogli su da prate milioni ljudi diljem planete. Jer, ceo događaj je strimovan na Facebook strani Exit festivala!

Svetska baletska superzvezda Sergej Polunjin otvara Exit festival

Nakon ceremonije će tradicionalno uslediti vatromet, posle kojeg na scenu izlazi art-pop diva Fever Ray. A, a posle nje i trenutno najpopularnije svetske hip-hop zvezde, američka grupa “Migos”.

Otvaranje EXIT festivala!
Otvaranje EXIT festivala!
Otvaranje EXIT festivala!
Otvaranje EXIT festivala!
Otvaranje EXIT festivala!

LP otvaranje exit festivala
LP, Foto: EXIT

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde