“Otkud ti pravo” nova pesma i spot “Parnog valjka”

0
324

Grupa “Parni valjak” radi punom parom i priprema novi album koji će uskoro objaviti.

Otkud ti pravo Parni Valjak, Tašmajdan 2017. foto Maja Dedagić
Foto: Maja Dedagić

Jedan od najznačajnijih bendova u regionu, tvrde stručnjaci, danas zvuči bolje nego ikada. Kao nastavak velikih hit singlova među kojima su “Opet se smijem”, “Prolazi sve”, “Ljubav” i “Vrijeme”, “Parni valjak” je objavio novu baladu pod nazivom “Otkud ti pravo”.

Aki Rahimovski od oktobra ponovo na sceni sa „Parnim valjkom“

Husein Hasanefendić Hus još jednom se ističe kao jedan od najvažnijih tekstopisaca i kompozitora pop-rock muzike u regionu, pa potpisuje i novi singl, kao i većinu pesama benda. Nežni uvodni riffovi Husa i jednog od najboljih hrvatskih gitarista, Marijana Brkića Brka, s vremenom se pretvaraju u distorzirane deonice koje daju ovoj pesmi epitet moćne balade, a koja će sigurno zavladati radijskim talasima i u slušalicama vernih obožavaoca legendarne grupe, kao i ljubitelja vrhunskog pop-rock zvuka. Moćni vokal Akija Rahimovskog dao je pesmi i himnični prefiks.

Hitovi „Parnog valjka“ na četiri diska
Parni Valjak Tašmajdan 2017. foto Maja Dedagić
Brk, Aki i Hus, Foto: Maja Dedagić

Singl je sniman u RSL studiju u Novom Mestu u Sloveniji. Prati ga video spot koji potpisuje Dalibor Barić, izuzetni multimedijalni umetnik. “Otkud ti pravo” najavljuje novi studijski album koji će uskoro biti objavljen. Osim konstantnog boravka u studiju, bend se nakon višemesečne pauze vratio koncertnim aktivnostima. Naredne godine planiraju veliku turneju po Srbiji.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde