Orkestar Aleksandra Sofronijevića objavio “Jabuke”

0
128

Jedan od najpopularnijih i najtraženjih srpskih orkestara predstavio je spot za novu numeru.

Orkestar Aleksandra Sofronijevića objavio "Jabuke"
Aleksandar Sofronijević, Foto: Z.K. Munja

Virtuoz na harmonici Aleksandar Sofronijević Sofra i njegov orkestar objavili su spot za pesmu “Jabuke”.
– Ovo je godina ozbiljnih jubileja. Tačno je 20 godina kako profesionalno sviram harmoniku, ove godine moj orkestar i ja objavljemo naš album prevenac i otvaramo muzički studio u Beogradu – kazao je Sofra.

Aleksandar Sofronijević obradio čuveni vlaški hit “Mndra mja”

Pesmu “Jabuke” komponovala je Aleksandra Kovač, koja je i autor teksta zajedno sa Romanom Goršekom, dok je Sofra napisao aranžman. Ova numera je snimljena u studiju “Minacord” Željka Joksimovića. Ona je ujedno i uvertira u album, koji bi trebalo u novembru da bude objavljen.

Spot je režirao Dušan Miletić, a u njemu se pojavljuje i Sofrina majka Milena. “Jabuke” je otpevao Novak Stanković, član Sofronijevićevog orkestra.

Stefan Živojinović za drugu sezonu “Ubice mog oca” snimio pesmu “U drugom životu”

A u Sofrinom orkestru su njegovi drugari iz detinjstva – Dragić Ostojić Gaco (klavijature); Nikola Labović Labo (bas gitara); Dragan Stojković Piksi (bubanj); Milan Čolović (perkusije); Nenad Gvozdenović Trepko (akustična gitara); Nemanja Mijatović (violina); Milan Simić (kontrabas i vokal); kao i pevačice Dragana Aleksić i Mima Tanasković (vokal).

– Siguran sam u sebe i u svoje ljude, i verujem da smo na dobrom putu i da gradimo sjajnu i iskrenu muzičku priču! – izjavio je Aleksandra i dodao da je svim srcem ušao u svet muzike:
– Kada volite ono što radite, onda i Bog pomaže i nosite neku prelepu energiju!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde