Kosti u čast: Oproštajni koncert grupe “Novembar” u Elektropioniru

0
49

U Elektropioniru 19. januara (21h) posetioce očekuje koncert nabijen emocijama.

Biće to oproštajni nastup grupe “Novembar” i koncertna promocija njihovog poslednjeg albuma. Tri godine je bend pripremao to izdanje, nazvan kao i grupa.

Kosti u čast: Oproštajni koncert grupe "Novembar" u Elektropioniru
Elektropionir: Grupa “Algiers” u Beogradu 11. februara

Na njemu je Goran Kostić Kosta, frontmen ovog kultnog benda, okupio svoje brojne prijatelje: Nikolu Vranjkovića; “Pankrte”; Zorana Čalića (ex-Majke); Nemanju Kojića Kojot (Eyesburn, Hornsman Coyote); Seja Seksona (Zabranjeno pušenje); Branka Golubovića Goluba iz “Goblina”; Petka Slaveykova (DNC); Silvestara Mraka iz bendova “Gužva u 16-ercu” i “Grupe tvog života”; kao i Vladimira Radusinović Raduleta, gitaristu benda “Atheist Rap”. Na albumu se nalazi i pesma “Sve zaboravljam”, koju je otpevao Kosta.

Nagrada “Strune od svetla” Nikoli Vranjkoviću

Album je u oktobru 2018. objavio “Nocturne Media” ali ga Kosta, nažalost, nije čuo. Nije uspeo da sa publikom, uživo, podeli ovu prijateljsku muzičku priču. Kosta je preminuo 2017, u 51. godini.

Njemu u čast, i ne želeći da publiku ostavi uskraćenom da čuje uživo ovaj albuim koji je pobrao sjajne kritike, bend “Novembar” će organizovati oproštajni koncert ove grupe, u beogradskom Elektropioniru, 19. januara.

Preminuo muzičar Boris Hreljac

Na promociji albuma “Novembar” grupe “Novembar” zapevaće i Petko Slaveykov, vokal bugarskog “Daily Noise Cluba”; Silvestar Mrak i Radule. Podrška poslednjem beogradskom koncertu grupe “Novembar” biće novosadski “SNB”, koji takođe promoviše svoj aktuelni album “Brzopletost”.

Ulaznice će biti dostupne na veče koncerta, na ulazu u Elektropionir, po ceni od 500 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde