Oproštajna regionalna stand-up turneja Nikole Đurička

0
120

Poznati srpski glumac je nedavno otkrio da sa porodicom odlazi u Ameriku, a tokom novembra zakazao je nastupe sa svojom predstavom.

Oproštajna regionalna stand-up turneja Nikole Đurička

U toku je oproštajna stand-up turneja predstave “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate” Nikole Đurička. Započeta je izvođenjem u Tuzli 1. novembra, pa je usledio Šabac, jedan od gradova gde se šou najviše puta izvodio. Džoni je trebalo da se pozdraviti sa vernim obožavaocima u Beogradu 13. novembra, u Kombank dvorani, kada će biti i 100. izvođenje ovog stand-up šoua. Zbog velikog interesovanja publike i rasprodate predstave, zakazan je još jedan termin u prestonici – 20. novembra.

Oproštajna regionalna stand-up turneja Nikole Đurička
Foto: Promo/Ivan Mladenović

Đuričko će oproštajne predstave izvesti u još nekoliko gradova – 9.11. Sombor; 10.11. Novi Sad; 11.11. Kruševac; 12.11. Jagodina; 15.11. Skoplje; 16.11. Štip; 18. 11. Kragujevac; 19.11. Kraljevo; i 2311. Sremska Mitrovica.

NIKOLA ĐURIČKO: Iz šale postadoh reditelj

– Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stand-up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak! – rekao je Đuričko pred izvođenje prvog stand-upa pre dve godine.

Ovako Nikola Đuričko svira frulu

Publika će imati priliku da sazna zanimljive detalje i doživljaje iz Nikolinog života: kako je izgubio 40 klinaca kao pionirski predvonik; za koliko je prodavao putovanja na Havaje; zašto je pao balet; zašto je morao da morao da nosi helenka; kако se pravilno koristi kondom; šta nikada ne treba stavljati u oči; kako je u vojsci postao princ klozeta… Sve ovo i još mnogo toga…
“Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate” je šou prepun Đuričkovog prepoznatljivog humora – za duhovite.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde