Američka voditeljka Opra Vinfri uživa sa prijateljima u Crnoj Gori

0
167

Čuvena američka voditeljka Opra Vinfri (Oprah Winfrey) već nekoliko dana uživa na Crnogorskom primorju.

Some people are hiking others have decided to shop! #HelloMontenegro

A post shared by Oprah (@oprah) on

Opra je u društvu dizajnerke Dajen von Firštenberg i još nekoliko prijatelja. Raspoložena ekipa je u Boku Kotorsku stigla iz Dubrovnika luksuznom jahtom jednog prijatelja. Sa voditeljkom na letovanju su predsednik modne kuće “Valentino” Đankarlo Đameti, partner čuvenog italijanskog dizajnera Valentina Garavanija, kao i Farid Rafik, novinar CNN-a. Opra je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa prijateljima, uz kratak komentar, otkrivši čime su preokupirani na letovanju.
– Neko je u šetnji, neko u šopingu – napisala je Opra na društvenoj mreži.

Bekamovi u Crnoj Gori: 28 zahteva za luksuzni rizort na Svetom Stefanu

#oprah and #gayleking are best friend goals while on vacation. ✨

A post shared by The Pop Culture Blog (@thepopcultureblog_) on

Sudeći po njihovim zadovoljnim osmesima, može se zaključiti da im prija boravak na Jadranskom moru. Zadovljni su svakako i domaćini iz Crne Gore, jer je ovo lepa i besplatna reklama za crnogorski turizam.
Slavna Amerikanka nije objavila gde je smeštena niti koliko namerava da boravi u Crnoj Gori, ali nema sumnje da uživa. Opru, čuvenu televizijsku zvezdu, koju mediji vide kao buduću predsednicu SAD, ženu čije se bogatstvo procenjuje na oko četiri milijarde dolara, na Instagramu prati oko 15 miliona ljudi. Većina njih imala je priliku da baš na društvenoj mreži vidi njenu fotografiju iz Crne Gore, tačnije iz Boke Kotorske.

Američka voditeljka Opra Vinfri uživa sa prijateljima u Crnoj GoriIzvor: Novosti

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde