Oliver Dragojević i “Dupini” objavili spot za veselu, fanki pesmu “Ima mora”

0
225

Oliver Dragojević snimio je sa bendom “Dupini”, koji ga već 22 godine prati na nastupima, zajedničnu numeru “Ima mora”. Spot za nju snimili su u Vodicama, Šibeniku i Splitu, a u produkciji Tomislava Dugandžića.

oliver dragojević i dupini "Ima mora"Kao što smo već pisali, grupa “Dupini” iz Šibenika je već 22 godine prateći bend Olivera Dragojevića. Na početku njihove saradnje, izašla je zajednička numera “Ljubav je”, a ovih dana opet su ukrstili glasove u pesmi “Ima mora”. Nova numera je vesela, vedra, letnji hit, u fanki maniru. Govori o tome kako u njima (“Dupinima” i Oliveru), bez obzira na godine, još ima energije i žara – u Dalmaciji bi rekli mora, pa se zato pesma i zove “Ima mora”. Pesmu potpisuje klavijaturista i pevač “Dupina” Aljoša Draganić-Vrančić. On je autor muzike i aranžmana, a tekst je napisao zajedno sa Dinkom Škverom. Uz Dragojevića je i glavni vokal u “Ima mora”.

Spot je sniman na jednoj jahti u Vodicama, kao i na više lokacija u Šibeniku. Dok je Oliver svoj deo snimio na splitskom Sustipanu.

– U Šibeniku smo snimali kod katedrale i na plaži Banj, te na igralištu iza Gimnazije. Tu smo lokaciju odabrali jer smo i u spotu za “Ljubav je” imali scene sa grafitima, kakvih ima i na igralištu. Tako smo odali malu počast našem prošlom duetu – rekao je pevač “Dupina”.

Osim Aljoše, koji je pevač i klavijaturista, u grupi “Dupini” su i Goran Franić (bas gitara), Kamenko Tulić (bubnjevi) i Silvije Petričić (gitara).

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde