OK Summer Stage – novo osveženje na Nektar OK Festu

0
109

Kroz tri tematske celine tokom 6, 7. i 8. jula na dobro poznatoj lokaciji na Tjentištu, pored najvećeg bazena na Balkanu, publika će biti u prilici da uživa u odličnom dnevnom programu i zagrevanju za nastupe fenomenalnih izvođača koji ih očekuju na druga dva festivalska stage-a.

Ok fest OK Summer Stage pravo osveženjeTreći festivalski stage na Nektar OK Festu – OK Summer stage doneće pravo osveženje. Prvog festivalskog dana, u petak, 6. jula na OK Summer stage-u publiku očekuje program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Drugoga dana, u subotu, 7. jula publika će imati priliku da vrelo letnje popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 8. jula, na OK Summer stage-u u samom finišu festivala publika će se zabavljati uz odličan Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović.

5. Nektar OK Fest: Stižu svetske i regionalne muzičke zvezde na Tjentište

– I ove godine program dnevnog OK Summer stage-a održaće se od podneva do 17h, kada se selimo na Sensation OK stage u kampu. Tamo nas čekaju: Laka, “Zemlja gruva”, “Atheist Rap”. Zatim, “Obojeni program”, “Orthodox Celts” i “Ritam nereda” – poručuju organizatori.

Ok fest OK Summer Stage pravo osveženje
Foto: Promo

– Noći na Tjentištu znaju biti jako hladne, a da se dobro zagremo uz najbolje svirke i izvođači nastupe pomoći će nam fenomenalni izvođači. Oni nas ove godine čekaju na Jägermeister main stageu. Tu će nastupiti “Stereo MC’s”; “Rudimental” DJ set; Gibonni; Kiril Djaikovski; “Hladno pivo”; “Jinx”; “Letu Štuke”; “S.A.R.S.”; “Elemental” – nastavlja organizacioni tim da nabraja ovogodišnje učesnike festivala.

Nektar OK Fest 2018: Veliko interesovanje za boravak u OK kampu

Za kraj, podsetili su:
– Ako već niste bili u prilici da osigurate vaše mesto na Tjentištu 6/7/8 jula, pravo je vreme za to. U ponudi su OK kamp paketi i to: Paket III / kamp + ulaznica + prevoz/ – 70 KM; OK kamp / kamp + ulaznica/ – 35 KM.

Ok fest OK Summer Stage pravo osveženje
Foto: Promo

Sve informacije i prijave za boravak u festivalskom kampu potražite na zvaničnoj stranici festivala. Banka partner Nektar OK Festa je Addiko Bank.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde