Zagrevaje pred koncert: “OK bend” promovisao album “Tako privlačiš”

0
142

Goran Gluhaković i članovi njegove grupe ove godine obeležavanju dve decenije rada “OK benda”.

Zagrevaje pred koncert: "OK bend" promovisao album "Tako privlačiš"

Jubilej će proslaviti sa obožavaocima, na koncertu u Sava centru 28. decembra, u organizaciji “Kamarad produkcije”. A, pred tu veliku žurku, oni su organizovali promociju albuma “Tako privlačiš”. U društvu kolega, saradnika, prijatelja i sedme sile, momci iz “OK benda” su u prelepom ambijentu hotela “Nota” na Vračaru, predstavili novo izdanje. Ujedno, napravili zagrevanje i lagani uvod za sve što publiku očekuje krajem godine u novobeogradskoj dvorani.

“OK bend” spotom “Blokiraj mu broj” najavili album i koncert u Sava centru

– Bilo kuda, “OK bend” svuda! Društvo, jesmo li spremni za veliko druženje u Sava centru povodom 20 godina karijere? Obećavamo fenomenalnu žurku i čekamo vas 28. decembra da pevamo zajedno! – napisali su članovi grupe na drštvenim mrežama.

Na promociju CD “Tako privlačiš” došle su brojne kolege članova grupe. Među zvanicama su bili Aco Pejović; Sergej Ćetković; članovi “Tropiko benda”, kao i “Leksington benda”; Aleksandra Živojinović (ex Prijović); Dejan Matić; Endži Mavrić; Dragan Brajović Braja…
– Uzbuđen sam zbog novih pesama, zbog koncerta i presrećan zbog mojih kolega i prijatelja koji nam, ne samo večeras, već i u godinama za nama pružaju veliku podršku! – izjavio je Goran Gluhaković.

“OK bend” je krajem oktobra objavio spot za pesmu “Ti si moja lepota”. Tako su ekranizovali još jednu numeru sa CD “Ti si moja lepota”. Muziku za ovu pesmu komponovao je Goran Gluhaković; tekst je napisala Marina Tucaković; dok je aranžman uradio Atelje “Trag”.

J. D. / Foto: Facebook / OK band

TI SI MOJA LEPOTA

Hej, ne hvališ mi se da si uspela
Sve da ostvariš sa njim
Hej, kad već pitaš me dobro sam i ja
Pa i ja se ne žalim

A kad u mraku nestaneš i legnem sam
Kako mi je dobro znam

Nije, nije do života, ti si moja lepota
Dok tvoju sliku držim ja, drhte ruke
Nije, nije do života, ti si moja golgota
Pa biram reku gde ću bol svoj da utopim
Kad pomislim da spavaš sa drugim

Sve ove godine ti si bila sve
Što na svetu drži me
Sad kada gubim te nema razloga
Da i dalje mučim se

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde