OGLASI ZA ŽIVOT: Nekadašnji fudbaler Čelsija poslao dva svoja dresa

0
95

Nekadašnji fudbaler Čelsija, a sada član kineske Tjanđin Tede, Džon Obi Mikel, podržao je akciju “Oglasi za život”. Poslao je dva dresa Čelsija za pomoć izgradnji dečijeg hemato-onkološkog odeljenja pri bolnici u Nišu.

Nakon podrške koju je akcija “Oglasi za život” dobila od domaćih sportista i javnih ličnosti kao što su Nikola Kojo, Nele Karajlić, Nataša Miljković, Slavko Beleslin i mnogih drugih, podrška stiže i od svetske fudbalske zvezde – Džona Obi Mikela! Legendarni igrač Čelsija i reprezentacije Nigerije poslao je dva dresa londonskog kluba u kojima je proveo više od 10 godina. Na dresevima se nalazi posveta “Za decu Srbije” i potpis fudbalera.

oglasi za život obiKada je čuo za veliki projekat gradnje hemato-onkološkog odeljenja pri bolnici u Nišu, u kojoj će mališani koji boluju od raka dobiti najbolje moguće uslove za svoje izlečenje, odmah se odazvao pozivu da se priključi akciji. Pored dresova poslao je tako i svoju podršku. Dres Obi Mikela može se kupiti u okviru akcije “Oglasi za život” na posebnoj stranici “Halo oglasa” po ceni od 150 evra i 200 evra.

„Oglasi za život“: Nikola Kojo prodaje gitaru za lečenje dece obolele od raka

Uključi se i ti u akciju!

Podsetimo, na sajtu “Halo oglasa” mnoge poznate ličnosti prodavaće nove stvari, kao i svoje uspomene. Sav novac prikupljen od prodaje namenjen je finišu izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Pored poznatih ličnosti, svako može da se uključi u akciju. Na sajtu www.oglasizazivot.rs može da kupi neki od predmeta koji su oglašeni, kao i da proda neki dragi predmet koji više nije u upotrebi, tako što će označiti polje “Humanitarni oglas”, a on će biti istaknut i obeležen posebnom značkicom. Kupljeni artikl, pored nove upotrebne vrednosti koju dobija, postaje i način da se bude human. Jer, novac od kupovine uplaćuje se Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Oglasi-za-zivot1Jedinstvenu humanitarnu akciju “Oglasi za život” NURDOR, “Halo oglasi” i Exit fondacija pokrenuli su u cilju finalizacije kapitalnog projekta izgradenje hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Želja organizatora akcije je da korisnici Halo oglasa ono šta im treba prvo potraže baš na ovim humanitarnim oglasima. Oglase su postavili oni koji su odlučili da takođe budu humani i prihod od prodaje ustupe NURDOR-u.

Detaljnija uputstva za učešće u humanitarnoj akciji možete pronaći na www.oglasizazivot.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde