Odvedimo grad u prirodu: Piknik u Muzeju Jugoslavije

0
90

Park Muzeja Jugoslavije je kao stvoren da dođete sa celom porodicom, kućnim ljubimcima, ćebićima, frizbijem, loptom… dobrim raspoloženjem i pridružite se ostalim posetiocima u celodnevnom druženju.

Odvedimo grad u prirodu: Piknik u Muzeju Jugoslavije

Piknik se vraća u Beograd! Ovoga puta u predivnom parku Muzeja Jugoslavije, čime se nastavlja program Leto u Muzeju. Druženje će trajati u nedelju, 16. juna, od 12 do 20h. Odvedimo grad u prirodu! – poručuju iz udruženja “Kišobran”. Oni zajedno sa kafeom “Zaokret”, restoranom “Burger Housea” i pivarom “Kabinet Brewery” već četiri godine uspešno organizuje piknike na različitim lokacijama u Beogradu. A cilj je da se ulepša druženje u parkovima grada i podseti koliko je to jednostavno i lepo. Naravno, i da bi se promovisala kultura odlaska u prirodu, podižući svest o važnosti zaštite životne sredine i zdravog života.

Muzej Jugoslavije: “Muzejska laboratorija” kao stvorena za dečju igru
Odvedimo grad u prirodu: Piknik u Muzeju Jugoslavije
Foto: Nebojša Đorđević

Park Muzeja Jugoslavije povezuje sve objekte u okviru muzejskog kompleksa, kao i bašta novog muzejskog kafea “K25”. Program manifestacije koncipiran je tako da pruži svim posetiocima iskustvo izleta u prirodi uz sjajan muzički program. Brižljivo se odabiraju i predstavljaju mladi umetnici, muzičari i DJ-evi beogardske alternativne scene. Ovog puta za muzički program pobrinuće se di-džejevi Do the Math, Feloneezy, Stevie Whisper, a posebna poslastica je i nastup džez pop benda “Rogi”.
– Da sve bude još bolje, u svakom trenutku se možete prošetati do izložbenih prostora Muzeja Jugoslavije i uživati u našim postavkama. Vidimo se u nedelju, ulaz je slobodan! Odvedimo grad u prirodu! – poručaju organizatori događaja.

Belef 2019 pod sloganom “Doleti” od 21. juna do 7. jula
Odvedimo grad u prirodu: Piknik u Muzeju Jugoslavije
Feloneezy, Stevie Whisper i grupa “Rogi” su među učesnicima muzičkog programa

Kišobran” je organizacija koja se bavi promocijom nezavisne kulture i umetnosti. Kroz žurke, svirke, izložbe, filmske večeri, pozorište, radionice, kurseve i slične kulturne događaje stremi svom osnovnom cilju: okupljanju entuzijasta različitih interesovanja pod jedan džinovski “Kišobran”, gde ih čeka podrška, pomoć u promociji i organizovanju, kao i prilika za upoznavanje što više ljudi sličnih interesovanja i/ili shvatanja. Iz ove organizacije poručuje: “Ulaznica pod Kišobran je dobra ideja i beskonačna volja! A, mi ćemo dati sve od sebe da tu ideju i realizujemo, naravno, uz kvalitetno druženje i zagarantovanu zabavu”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde