ODUVAJMO PIRATERIJU: Bioskopska karta za “Južni vetar” samo 150 dinara

0
129

oduvajmo piraterijuPojavile su se protekle nedelje piratske kopije i nelegalna distribucija filma “Južni vetar”. Producentske kuće “Režim”, “Art Vista” i “Archangel Studios” odlučile su se za novi korak kako bi publici omogućile povoljnije gledanje u bioskopu.

Od subote, 24. novembra, ovo ostvarenje Miloša Avramovića u svim bioskopima moći da se pogleda po ceni karte od samo 150 dinara! Za mesec dana film “Južni vetar” videlo više od 600.000 ljudi, kako u Srbiji i regionu, tako i u Evropi, ali i u Americi i Kanadi. Istovremeno, autorska i glumačka ekipa osvojila je brojne festivalske nagrade, a ekipu filma publika je u svakom gradu dočekivala punog srca, i ispratila sa gromoglasnim ovacijama nakon projekcije.

Film “Južni vetar” videlo više od pola miliona gledalaca

– I premda “Južni vetar” i dalje snažno duva, dužni smo da obavestimo javnost da je naš film protekle nedelje postao žrtva nelegalne distribucije i piraterije. “Južni vetar” je nakon mnogo godina vratio publiku u bioskope i upravo je ovo činjenica na koju smo najviše ponosni. Negovanje kulture gledanja filmova u bioskopskim dvoranama, u kojima se jedino može doživeti sva lepota i talenat svih onih koji film stvaraju, jedna je od primarnih vrednosti za koje se zalaže cela ekipa koja stoji iza “Južnog vetra”. S toga najoštrije osuđujemo sve one koji su na bilo koji način učestvovali u ilegalnoj distribuciji našeg, kao i svakog drugog filma. Piraterija, pored toga što je protivzakonito delo, najveći je neprijatelj domaće filmske industrije, svih onih koji filmove stvaraju, ali i onih koji u filmovima uživaju – saopštili su prodcenti.

Muzika iz “Južnog vetra”: “Mače” izvode Marlon Brutal i Juicea
oduvajmo pirateriju
Sa premijere u Beču, Foto: Južni vetar

Oni su dalje naveli:
– U želji da u “Južnom vetru” uživate u njegovom punom kvalitetu i da se zajednički borimo protiv ilegalne distribucije, odlučili smo da odlazak u bioskop učinimo još dostupnijim! Da bismo pobedili sve one koji ne cene domaći film – pozivamo vas da od sutra (subota 24. novembar) gledate “Južni vetar” u svim bioskopima po ceni karte od 150 dinara! Celokupna ekipa “Južnog vetra” se još jednom zahvaljuje svojoj vernoj publici, svima onima koji su film gledali jednom ili više puta, kao i onima koji i dalje čekaju u redu za karte. ODUVAJMO PIRATERIJU!

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde