Odloženi koncerti grupe “Scorpions” u Beogradu i Ljubljani

0
195

Štark Arena je izdala zvanično saopštenje u kom se navodi da je koncert čuvene grupe, zakazan za četvrtak 7. decembar – otkazan!

Najavljeni koncerti “Scorpionsa” početkom decembra u Češkoj, Srbiji i Sloveniji su odloženi do daljnjeg. Obožavaoci su iznenađeni, mnogi i razočarani. Na društvenim mrežama postavljaju brojna pitanja, a najčešće je – da li su organizatori sigurni da koncerta neće biti? I kako je to moguće? Odloženi koncerti još nemaju nove datume.

Video pozdrav članova benda „Scorpions“ srpskim fanovima

scorpions odloženi koncerti– Koncert grupe “Scorpions, koji je trebalo da se održi u četvrtak, 7. decembra u Štark Areni, odložen je do daljnjeg, prema informaciji dobijenoj od Live Nationa. Takođe su odloženi i njihovi koncerti u Ostravi i Ljubljani. Kupljene ulaznice su validne za novi datum održavanja koncerta, koji će uskoro biti objavljen. Svi fanovi koji budu želeli da im se izvrši povraćaj novca, mogu to da urade na svim prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene. Izvinjavamo se zbog nastale situacije i zahvaljujemo se na razumevanju – stoji u saopštenju.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde