Odložen nastup Green Velveta u Beogradu, ali najavljeni spektakl neće izostati

0
87

Poznati di-džej je zbog povrede leđa otkazao večerašnji nastup u srpskoj prestonici. Ali, najavljeni spektakl ipak neće izostati!

green velvet promo
Green Velvet, Foto: Promo

Green Velvet, američka di-džej legenda, koji je trebalo da nastupi u Barseloni 13. aprila, a naredne večeri na beogradskom Heineken Lovefest Fire-u, odložio je svoju evropsku turneju zbog zdravstvenih problema.

umesto velveta Prema njegovim rečima zbog ozbiljne povrede leđa, trenutno nije u stanju da putuje.
– Veoma mi je žao što moram da najavim da zbog povrede leđa neću moći da putujem na svoje nastupe u Evropi. Bio sam veoma uzbuđen da dođem na Lovefest Fire i siguran sam da ćemo đuskati zajedno veoma uskoro u Beogradu. Sačuvajte svoju dobru energiju za novi datum, koji ćemo objaviti uskoro i nadam se da se vidimo ubrzo – napisao je Green.

Lovefest Fire 14. aprila u Beogradu: Legendarni Green Velvet stiže u Hangar
Zbog nesvakidašnje produkcije, prelazi se u novi Hangar H1L3, Foto: Promo

Prema rečima organizatora, iako je ovo situacija na koju nikako ne mogu da utiču, ono što večeras sledi u beogradskom hangaru H1L3 biće potpuni spektakl.
– Scenografija i nivo produkcije je, za događaje koje smo do sada radili u Beogradu na najvišem nivou. A, mi smo se potrudili da sa Valentinom Kanzyanijem svima večerašnji događaj bude potpuni spektakl. Valentino i naše dve tehno zvezde Dejan Milićević i Marko Milosavljević su bili više nego srećni da večeras priredimo posebnu noć svim klaberima. I, predstavimo ih u specijalnom triple b2b nastupu – poručili su organizatori.

Nesvakidašnji triple b2b trajaće četiri sata! A, osim ove legendarne trojke, večeras će nastupiti i Manjane i Nikola Vemić.
Za one sa ulaznicama večerašnji događaj besplatan. Oni koji žele, mogu da vrate karte kupljene za Green Velveta; ili pak da dođu večeras, a potom istu kartu iskoriste za nastup ovog DJ koji će naknadno biti zakazan.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde