Od 1. juna počinje sa radom Drive in bioskop na Adi

0
51

Kao u holivudskim filmovima, Beograđani će filmove moći da gledaju iz svojih automobila – pod zvezdama. Besplatni filmovi od 1. juna do 1. jula

Od 1. juna počinje sa radom Drive in bioskop na Adi

Planetarna pandemija nije sprečila da bioskopska priča u Beogradu nastavi da živi. Nakon pokretanja kućnog bioskopa “MOJ OFF”, koji je brojnim filmskim ostvarenjima bioskope preselio u domove građana, Kombank dvorana je u saradnji sa Gradom Beogradom, stanovnicima prestonice priredila još jedno filmsko iznenađenje. Ovoga puta je bioskop preseljen na beogradsku Adu Ciganliju, a pod nazivom “Drive in bioskop Ada Beograd”.

Belgrade Beer Fest 2020: Rokenrol i pivo u niskom startu

Tako će tokom predstojećih letnjih meseci, ali i tokom ostatka godine, omiljene naslove svi zainteresovani u glavnom gradu Srbije moći da gledaju pod zvezdanim nebom na Parkiralištu na Adi, koje će biti pretvoreno u bioskop na otvorenom. Da užitak bude još veći, a u skladu sa bezbednosnim poštovanjem propisane distance, filmovi će se pratiti iz automobila. Beograđani će na ovaj način imati priliku da uživaju u “sopstvenom filmu” gledajući filmske priče pod vedrim nebom iz svojih vozila.

Planirano je da filmovi budu besplatni od 1. juna do 1. jula, nakon čega će se ulaznice za filmove naplaćivati.
U znak zahvalnosti i solidarnosti sa građanima prestonice, prve nedelje rada Drive in bioskopa svake večeri će biti prikazivani filmovi. Posle 7. juna pa do kraja leta, za prikazivanje filmova biće rezervisani sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Erik Nuzum specijalni gost online konferencije o razvoju podcasta u Srbiji

Kompletan repertoar, kao i film otvaranja biće poznati sledeće nedelje. O terminima filmskih projekcija gledaoci će moći od 1. juna svakodnevno da se informišu na sajtu Kombank dvorane.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde