Obuci se u Bajagine stihove: Momčilbal u klubu “Garaža” 22. februara

0
45

Najlepše i najdugovečnije urbane tradicije su one koje se dese spontano.

Obuci se u Bajagine stihove: Momčilbal u klubu "Garaža" 22. februara

Kada je grupa prijatelja simbolično okupljena oko imena KoBajagi pre tri godine organizovala prvi Momčilbal, nije ni slutila da započinje serijal najposećenijih gradskih žurki. Momčilbal znači maskenbal Momčilu Bajagiću u čast. I svaki put se dešava oko Bajaginog rođendana. Svake godine se Beograđani oblače u Bajagine stihove i uvek na novom, većem mestu, jer sve više ljudi iz godine u godinu želi da prisustvuje jednom od najsimpatičnijih beogradskih dešavanja.

MOMČILO BAJAGIĆ BAJAGA: Nema penzije u muzici

Ovoga puta KoBajagi DJ tim odlučio se za klub “Garaža”, pre svega zbog kapaciteta, komfora i radnog vremena – do jutra! Tako će tradicionalni Momčilbal ove godine biti održan u ovom klubu u subotu, 22. februra (22h).

“Tri boje zvuka” – nova sezona, nova voditeljka i Bajaga za početak

– Išli smo po klubovima skoro svaki dan, tražili smo novo mesto za Momčilbal. Vožnja se završila u “Garaži”. Dole ispod Slavije, kad se šina savije – ne baš mala sala, ali dobar klub. Ne znamo koliko ima napona u voltima, ali znamo da nema komšija da se žale čak i da pesma nije takva da može da se otpeva. Pa ipak nemojte da vas emocija ponese, potpuno je nepotrebno da bacate ordenje tad u Savu. Bižuteriju na ruke i naravno – maske na glavu! – poručuju iz KoBajagi tima.

GODUM 2019: Nagrađeni Bata Kovač, Bajaga, “Neverne bebe”…

“Vidi šta smo ti uradili od pesme, Bajaga” moto je i ovogodišnjeg Momčilbala. Ulaz se naplaćuje simboličnih 200 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde