Obraduj me: “The Frajle” 23. marta u Kombank dvorani

0
63

Popularne Novosađanke održaće koncert u srpskoj prestonici.

Obraduj me: "The Frajle" 23. marta u Kombank dvorani

“The Frajle”, četvoročlani ženski sastav, ove godine ulazi u jedanaestu godinu rada. Ljupke devojke se vraćaju na koncertnu scenu Beograda, nastupom koji će biti održan 23. marta (20h) u Kombank dvorani. Grupa je u maju prošle godine objavila veoma zapažen peti studijski album “Obraduj me”. Na njemu su obrade poznatih domaćih hitova. Po njemu i ovaj koncert nosi naziv.

“The Frajle” i Željko Bebek snimili spot za baladu “Žuta ruža”
Obraduj me: "The Frajle" 23. marta u Kombank dvorani

Četiri dame Marija, Nevena, Jelena i Nataša poznate su po originalnom, arhaičnom stilu oblačenja. A, njihov muzički stil tumači se kao “vojvođanski tango” ili “ženski bećarac”. One su vlasnice četiri autorska albuma – “Naš prvi album sa putovanja” 2012; “A strana ljubavi” 2014; “B strana ljubavi” 2015; i “Ljubav na dar” 2017. Prošlogodišnjim izdanjem “Obraduj me” su na vrlo autentičan način predstavile obrade pesama, koje su bili zapaženi hitovi. U obradam im gostuju originalni izvođači tih numera.

“The Frajle” objavile spot za pesmu “Noćas si moje vino”

Tokom 11 godina “muzičkog putovanja” proputovale su pola sveta, ali i obišle sve zemlje bivše Jugoslavije. “Iskaču iz šina” u odnosu na druge podatkom da su nastupale u avionu na 10.000 metara! Kao i u Evropskom parlamentu u Briselu; bolnici; manastiru; dečjem vrtiću… i na brojnim humanitarnim koncertima.

“The Frajle” snimile spot za festivalsku pesmu “Zlato”

Vrlo su rado viđene na festivalima. Njihov bogat karijerni opus opisuju između ostalih Radijski festival iz 2013. kada su se predstavile pesmom “Pare vole me”; Devete Runjićeve večeri (2013); Proleće u Beogradu (2014 ); CMC festival u Vodicama (2019); Splitski festival (2019) gde su nastupile sa vrlo hitičnom pesmom “Noćas si moje vino”.

Stari hit u novom ruhu: “The Frajle” obradile “Negativ” Tijane Dapčević
Obraduj me: "The Frajle" 23. marta u Kombank dvorani

Karte za koncert benda “The Frajle” 23. marta u Beogradu su u prodaji. Mogu se kupiti na blagajnama Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticketsa.

Pre druženja sa beogradskom publikom “The Frajle” će održati nekoliko koncerata u regionu. Tako će 23. i 24. januara nastupiti u Županji (Dvorana Mladost); 22. februara u Nišu (Dom Vojske); a u Zagrebu, u dvorani “Lisinski”, na sceni biće tokom dve večeri – 14. i 15. marta.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde