“Obojeni program” ima četiri nove pesme i nastupe u Beogradu, Novom Sadu i Ljubljani

0
30

Posle sjajnih nastupa na festivalima i klupskim scenama širom regiona “Obojeni program” je ušao u studio i snimio četiri nove pesme.

"Obojeni program" ima četiri nove pesme i nastupe u Beogradu, Novom Sadu i Ljubljani

Publika će moći da ih čuju samo uživo, na solističkim konceratima koje će grupa održati uskoro u Ljubljani, Beogradu i Novom Sadu. 
Glavni grad Slovenije ih dočekuje 14. decembra, kada će “Obojeni program” nastupiti u Gala Hali. Bend će 21. decembra, sada već tradicionalno “štiklirati” Beograd i autentični prestonički rokenrol klub “Elektropionir”. A, 22. decembra družiće se sa obožavaocima na “domaćem” terenu – u Novom Sadu, u Hali 6 Novosadskog sajma u organizaciji SKC Novi Sad.

Elektropionir: Žestoka završnica 2018. i sjajan početak Nove godine
"Obojeni program" ima četiri nove pesme i nastupe u Beogradu, Novom Sadu i Ljubljani

“Obojeni program” će, kao i uvek, publiku odvesti u rokenrol vožnjicu. Nije je lako definisati… ali nema ni potrebe, jer kako i sami kažu, “svaka definicija gubitak je slobode”.
– Ono što je jedino definitivno jeste da će pored sada već kultnog repertoara, posetioci predstojećih koncerata biti u prilici prvi i jedini da čuju nove pesme “Obojenog programa”! – najavljuju organizatori predstojećih nastupa.

Kako je nastao hit “Ja volim samo sebe” grupe “Psihomodo pop”

Ulaznice za beogradski koncert 21. decembra u “Elektropioniru” dostupne su u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22). Cena karata u pretprodaji je 800 dinara. Na veče koncerta, na ulazu u klub, koštaće 1.000 dinara. 
Ulaznice za koncert u Novom Sadu mogu se kupiti na GigsTix prodajnim mestima i u Mungos Shopu. I to po pretprodajnoj ceni od 600 dinara, dok će na vratima Hale koštati 800 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde