Objavljen spot za pesmu “Klizavi prstići” iz hit filma “4 ruže”

1
209

Film “4 Ruže” u prve dve nedelje prikazivanja pogledalo je više od 30.000 gledalaca u Srbiji, a uskoro će početi da se prikazuje i u bioskopima u regionu.

Objavljen spot za pesmu "Klizavi prstići" iz hit filma "4 ruže"
Iz spota “Klizavi prstići”

Marija Jelić Maraya, nekadašnja članica popularnog hip-hop benda “Bitcharke na travi”, snimila je spot za pesmu “Klizavi prstići”. Ova numera je jedna od nosećih tema hit filma “4 Ruže” Vasilija Nikitovića, koji ovih dana puni bioskopske sale po Srbiji. Ujedno, pesma preti da postane nova generacijska andergraund himna.

VASILIJE NIKITOVIĆ: “4 ruže” mali film koji diže veliku prašinu
Objavljen spot za pesmu "Klizavi prstići" iz hit filma "4 ruže"
Maraya

– Zapravo ta pesma je stara devet godina, skoro kao i film “4 ruže”. Komponovao ju je Nenad Aleksić Sha, a izdavač je “Take it or Leave it records”. Ona je jedna od nekoliko pesama koje su imale plan da se smeste u moj solo album. Ali, eto, završila je u filmu i tu joj je i pravo mesto. Montažer Stevan Marić i Vasilije su bili ti koji su je smestili na idealnu poziciju, a ja sam tada tom njihovom odlukom bila izuzetno počastvovana – rekla je Marija, koja sa suprugom rediteljem Vasilijem Nikitovićem ima sedmoro dece, a osmo je na putu.

Objavljen spot za pesmu "Klizavi prstići" iz hit filma "4 ruže"
Marija Jelić, Foto: Printskrin RTS

– “4 ruže” je naš zajednički projekat koji se razvijao koliko i naša velika porodica, čitavih 10 godina. Srećna sam što sam i muziku iz moje mladosti, taj izraz jedne životne filozofije, prkosa i urbanog bunta, unela kao duh i energiju u naš veliki film. I sada sa nestrpljenjem iščekujem da spot “Klizavi prstići” grune pred publiku! – izjavila je Maraya.

5. KMMFF: Publika odlučila – “Četiri ruže” pobednik u Gračanici
Objavljen spot za pesmu "Klizavi prstići" iz hit filma "4 ruže"
Vasilije Nikitović i Marija Jelić, Foto: Printskrin RTS

Inače, Marija je i bivša balerina, a posle raspada ženskog hip-hop sastava “Bitcharke na travi”, koji je prodrmao ovdašnju urbanu muzičku scenu provokativnim pesmama sa eksplicitnim tekstovima, nastavila je da se bavi muzikom još neko vreme, pa se zbog porodičnih obaveza skoro u potpunosti povukla sa scene. Nakon duže pauze, ponovo se pojavila u javnosti, i to kao kompozitor muzike za film “4 ruže”.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde