NS Koncert godine slavi punoletstvo

0
110

Osamnaesti NS Koncert godine biće održan u subotu 9. decembra, i to 24 godine posle održavanja prvog Top Plus koncerta godine 1993.

ns koncert godine 2017 punoletstvo“Punoletstvo” NS Koncert će se slaviti u Velikoj dvorani SPC Vojvodina (SPENS). Tu će od 16h početi tradicionalna novosadska manifestacija, na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države. Ove godine na NS Koncertu godine publici će se predstaviti: “Dubioza kolektiv”; “YU grupa”, “Atheist Rap”; “Obojeni program”; “Kanda, Kodža i Nebojša”; Kralj Čačka; “Repetitor”; “GIFT” i “Tri kapljice”.

„Dubioza kolektiv“ u pesmi „Pionirska“ poručuju: „Pošaljimo mlade u dijasporu da rade“

Ulaznice u pretprodaji po promotivnoj ceni od 1.200 dinara (parter); zainteresovani mogu kupiti do utorka 31. oktobra online preko Gigstix prodajne mreže (www.gigstix.com). A od 1. novembra cena će biti 1.350 dinara za sektore Parter i Zapad 2, dok će cena veoma ograničenog broja ulaznica za sektor Zapad 1 biti 1.450 dinara. Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.500 dinara.

Besplatan seminar Soft Skills Academy za studente u novembru u Novom Sadu

– Požurite sa kupovinom ulaznica, jer nas očekuje još jedan nezaboravan NS Koncert godine, događaj koje se prepričava i pamti zauvek, u subotu 9. decembra 2017. sa početkom u 16h! – poručuju organizatori.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde