Novogodišnji spektakl “Uspavana lepotica” u Spensu i Sava centru

0
180
uspavana lepotica novododišnja dečja predstava
Brankica Sebastijanović kao Princeza Ružica i Saša Joksimović u ulozi Princa Filipa, Foto: Promo

Pred samu novogodišnju noć, u nedelju 30. decembra, u velikoj dvorani Sava centra biće održan multimedijalni spektakl.

Reč je o dečjoj novogodišnjoj pozorišnoj predstavi “Uspavana lepotica”. Ona će na duhovit i interaktivan način prezentovati popularnu bajku o Trnovoj Ružici. Predstava će biti realizovana uz pomoć najmodernije animirane 3D scenografije, koja je do sada korišćena samo u jednoj predstavi.

Kroz uzbudljivu priču o borbi dobra i zla decu će voditi odlična glumačka ekipa. Glavne uloge Princeze Ružice i Princa Filipa igraju Brankica Sebastijanović i Saša Joksimović. Pored njih će se na velikoj sceni naći i Jovana Stević; Bora Nenić; Olivera Viktorović Đurašković; koja je i rediteljka.

U bioskopima je crtani film “Princeza i zmaj: Beskrajna priča”

Vila Grdana je iz osvete proklela Princezu Ružicu koju će od te kletve pokušati da sačuvaju Kralj Stevan i Vila Dobrila. Međutim, Ružicu će kletva stići, ali će je ljubav Princa Filipa ipak spasiti. Na proslavu Ružičinog rođendana doći će i Deda Mraz! On će uveseliti ceo dvor, ali i hiljade dece u sali Sava centra. Predstava je urađena po tekstu Željka Hubača, a prožeta je originalnim songovima, igrom malih balerina, mađioničarskim trikovima i brojnim vizuelnim i pirotehničkim efektima, koji će decu na najlepši način odvesti u svet bajki.

Balet na ledu: “Labudovo jezero” u Sava centru

Predpremijera predstave će biti održana u petak, 28. decembra u 18h u maloj dvorani novosadskog Spensa, a premijera u nedelju 30. decembra u 17h u Sava centru. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa, kao i na blagajni Sava Centra. Deca do tri godine ne plaćaju ulaznicu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde