Novogodišnji praznici u Banjaluci uz brojne muzičke zvezde

0
205

Banjaluka je pripremila bogat i raznovrstan zimski program i novogodišnje sadržaje, koji već tradicionalno privlači veliki broj turista.

Trodnevno slavlje imaće Banjalučani tokom novogodišnjeg slavlja. A, u Novu godinu uvešće ih Nikola Rokvić, Lukijan Ivanović i “Lexington bend” na Trgu Krajine. Noć uoči dočeka nastupaće Sergej Ćetković i Ivana Peters, a 1. januara 2018. Toni Cetinski i Dženan Lončarević.

Lexington bend doček 2018 u Banjaluci
Foto: Facebook / Lexington Band

– Pozivam sve građane koji žele da se dobro provedu za najluđu noć da dođu na Trg Krajine – poručio je Bojan Vasković, pevač “Lexington benda”. – Ovo je prilika da svi koji nas nisu čuli do sada, dođu da se dobro zabavimo. Spremali smo malo drugačiji program i pozivam sve ljude iz Banjaluke i regiona da dođu, jer tri dana trajanja novogodišnjeg programa biće na visokom nivou.

Nova godina na Zlatiboru: Jelena Tomašević za doček, „Lexington“ za reprizu

Dženan Lončarević, koji će na Trgu Krajine nastupiti 1. januara, rekao je da je program jako dobro osmišljen.
– Sve tri noći publika će imati dosta toga za čuti i videti. Mislim da ćemo napraviti dobru žurku! – rekao je Dženan. On je poručio da će, i pored očekivanih niskih temperatura, građane zagrijati dobra atmosfera.

Dino Merlin za doček 2018. na dubrovačkom Stradunu

Nikola Rokvić novogodišnji praznici u Banjaluci
Nikola Rokvić, Foto: Facebook / Nikola Rokvić

Lukijan Ivanović je izjavio da mu je drago što će predstavljati domaće snage i obećao nezaboravnu noć u Banjaluci.
Gradonačelnik Igor Radojičić istakao je da će Banjaluka imati muzičke i zabavne programe koji će u grad privući i veliki broj turista. Kao i da su ove godine praznični zimski i novogodišnji sadržaji raznovrsniji i atraktivniji od pređašnjih. Biće organizovani na više lokacija, i to u trajanju od čak 45 dana.

Super Nova: Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije

ceca-drama arena doček 2018 bajaluka– Tu su “Zimzograd” i zimska čarolija. Trajaće od 1. decembra pa sve do 15. januara iduće godine. Očekujemo koncerte i događaje za Dan Republike, 9. januara, kao i za Pravoslavnu Novu godinu. Naravno, 30. i 31. decembra, te 1. januara biće vrhunac sezone – kazao je Radojičić. On je dodao da su u grad nastojali dovesti regionalne zvezde. Jer, gosti i dolaze iz cele regije. Najavljen je već dolazak brojnih turista iz Slovenije, Srbije i Hrvatske.

U Banjaluci će za novogodišnju noć pevati i Svetlana Ceca Ražnatović. Ona će nastupiti u prostor “Drama Arena”, gde će se kako pišu bosanski mediji, okupiti oko 2.000 posetilaca. Naredne noći, za “reprizu” na tom mestu publiku će zabavljati Cecin kolega – Aca Lukas.

E. A. / Izvor: Nezavisne, Banjaluka.com

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde