Super Nova: Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije

0
171

Za kraj 2017. godine, Beogradska filharmonija predstavlja superheroje iz holivudskih filmova, a koncerte predvodi omiljeni dirigentski šoumen – Alan Bjelinski.

super nova beogradska filharmonija novogodišnji koncertiNovogodišnji koncerti Beogradske filharmonije biće održani u Beogradu i Novom Sadu.
– Filharmonijska Nova godina se dočekuje u tri termina, 28. i 29. decembra na Kolarcu i 30. decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Ispraćamo 2017. uz superheroje iz holivudskih filmova. Požurite! – poručuju iz Filharmonije.

Ovacije na otvaranju nove sezone Beogradske filharmonije

novogodišnji koncerti alan bjelinski i bgf beogradska filharmonija
Alan Bjelinski i Beogradska filharmonija

Zajedno sa filharmoničarima, Bjelinski će muzički predstaviti dobro poznate heroje iz holivudskih filmova kao što su Supermen, Betmen, Spajdermen i mnoge druge. Dobro poznat publici koja prati novogodišnje nastupe Beogradske filharmonije, ovaj svestrani muzičar koji dolazi iz Hrvatske, predvodio je nezaboravne “Vesele šezdesete i sedamdesete” i “Disko Filharmoniju” ranijih godina.

Spektakl za završnicu otvaranja: Beogradska filharmonija i „Bolero“ u MSU

Ulaznice za filharmonijske koncerte na Kolarcu su u prodaji od 27. novembra na biletarnici Beogradske filharmonije, kao i onlajn. A, po ceni od 600, 800 i 1000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde