Novi spot grupe “Van Gog” za pesmu “Neumeren u svemu”

0
249

Beogradska rok grupa “Van Gog” obradovala je publiku spotom za pesmu “Neumeren u svemu”, snimljenim na njihovom rođendanskom koncertu. Tako su se u novom videu našli i neki od fanova, koji su bili na svirci krajem prošle godine u “BelExpo centru” u Beogradu. 

van gog promo
Foto: Promo

Kao što smo već objavili, ljubitelji dobrog rok zvuka moći će da čuju “Van Gog” na festivalu Egzit, 5. jula. Između ostalih nastupa koje će ovaj bend održati tokom letnje turneje “Licem u lice”, oni će ovim nastupom obogatiti nulti dan festivala na glavnoj bini Petrovaradinske tvrđave, kao predgrupa velike svetske muzičke atrakcije, grupe “Kilers”.

„Kilersi“ odabrali „Van Gog“ i još dve predgrupe za nastup na „Egzitu“

pr-exit-foto-promo-1495202543-1188397Tokom karijere duge trideset godina, “Van Gog” je titulu “istrajnih” poneo više puta, između ostalog, jedino je njima pošlo za rukom da prestižnu MTV regionalnu nagradu dobiju dva puta, i to 2007. u Minhenu i 2014. u Glazgovu.

Bend je od objavljivanja svog prvog albuma 1986. godine, pa do danas, prešao dragoceni, iskustvom popločani put. I uspeo dostojanstveno da zadrži svoj prepoznatljivi stilski izraz. Danas “Van Gog”, kroz svoj zvuk i stihove, nudi paletu različitih energetskih i emotivnih nivoa. Težeći perfekciji, vremenom grupa nije izgubila neposrednost u kontaktu sa publikom, koju danas čini armija različitih generacijskih istomišljenika. Sa aktuelnog studijskog albuma “Neumeren u svemu”, istoimena numera je posle snimljenih spotova za pesme “Nešto vuče me dole”, “Anđele moj brate”, “Prva i poslednja kap” ” Skačem skači”, dobila i svoju “live” ekranizaciju.

AVANTURE AUTOSTOPERA (6): Kako smo prespavali na italijanskom groblju

Energija koju spot i pesma emituju najbolje potvrđuje zašto su “Kilers” prepoznali scensku i muzičku posebnost u grupi “Van Gog”. A i zašto Đule i ekipa, već pune tri decenije važe za majstore velikih rok koncerata.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde