Nova sezona šou programa “Luda noć” startuje 25. marta

0
146

Voditelji Dragana Kosjerina, Marko Živić, Marija Veljković Milovanović i Gordan Kičić ponovo će sa svojim gostima zabaviti TV gledaoce nedeljom uveče.

Luda noć nova sezona RTS
Foto: RTS

Od nedelje, 25. marta na Prvom programu RTS-a, od 21 sat, počinje nova sezona muzičkog šou programa “Luda noć”.
“Luda noć” vodi kroz muzički vremeplov, podseća kako je izgledala muzička scena pre nekoliko decenija. Gosti sa voditeljima iz emisije u emisiju pokazuju svoje glumačke i pevačke sposobnosti. Njima će se na sceni pridružiti i plesna grupa koja svojim koreografskim numerama kreira poseban ambijent. Uz revijalni bend “Luda noć” i Narodni orkestar RTS-a muzika se izvodi uživo, a pevaće se pesme i zabavne i narodne muzike.

„Luda noć“ novi TV šou program nedeljom uveče
Luda noć nova sezona RTS
Foto: RTS

Kroz 11 novih epizoda među gostima će biti legendarne televizijske zvezde, glumci, pevači i javne ličnosti koje su osvajale simpatije auditorijuma ne samo u Srbiji, već i širom bivše Jugoslavije. U prvoj emisiji, šest poznatih ličnosti podeljenih u dva tima trudiće se da odgovore na pitanja u interesantnim igrama kroz koje ih vode sjajni glumačko-voditeljski parovi Dragana Kosjerina-Marko Živić i Marija Veljković Milovanović-Gordan Kičić. Specijalni gost je Jasna Gospić.

MARKO ŽIVIĆ: Ako ne bude posla u glumi, voziću taksi

Kako će izgledati kada se u jednom timu nađu Bojana Stamenov, Marko Kon i Žak Houdek, a u drugom Dženan Lončarević, Aleksandar Cvetković (Tropiko bend) i Željko Šašić. kai i ko će brže dati odgovore na postavljena pitanja? E, to će saznati gledaoci u nedelju, 25. marta na Prvom programu RTS-a od 21 čas.
Urednici emisije su Anja Rogljić i Uroš Marković, a reditelj je Igor Basorović.

E. A. / Izvor: RTS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde