Nova serija u Novoj godini: Kriminalistički triler “Pet”

0
1425

Radio-televizija Srbije pripremila je specijalan poklon za gledaoce u danima praznika – prve epizode domaćih serija koje će se emitovati u 2018. godini. Jedna od njih je krimi-triler “Pet”, koja će se emitovati 1. januara, od 20.00, na RTS 1.

Pet nova serija u novoj godini RTS Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: RTS

Ova nova serija u Novoj godini je priča o pet mladih žena. Splet okolnosti, drugarice iz detinjstva, posle mnogo godina spoji u centru obračuna kriminalnih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono sto će im se dešavati. Protagonistkinje ove serije sa kriminalističkim zapletom tumače: Jelena Đokić (Nina); Hristina Popović (Natalija – Tili); Marija Karan (Aleksandra); Gala Videnović (Katarina); i Milena Radulović (Sonja).RTS snima novu kriminalističku seriju „Pet“

 

marija karan Pet nova serija u novoj godini RTS
Marija Karan, Foto: RTS

Pre ovih žena, sa one strane zakona u nekim ludim godinama iza nas, bili su njihova braća, očevi, momci, muževi… Ostale su bez njih i kada su poverovale da je to vreme prošlo, dogodilo se nešto posle čega više nisu mogle da biraju. Nisu se za to spremale, ne znaju kako da se ponašaju, ali briga za decu, odanost prijateljstvu iz detinjstva i ženska intuicija od njih će napraviti opasne i nepredvidive protivnike koje niko nije očekivao na kriminalnoj pozornici. Gotovo kao superheroine, one iako slabije, znaju kako da pobede.

MARIJA KARAN: Holivud je komplikovan i bez milosti

Pet nova serija u novoj godini RTS
Hristina Popović, Foto: RTS

U prvoj epizodi gledaoci će upoznati Ninu, Nataliju, Aleksandru, Katarinu i Sonju. Proći će neko vreme dok one ne shvate da ne mogu jedna bez druge. I, dok se ne pojačaju i ojačaju, kao i dok ne smisle način kako da pobede. Nijedan muškarac koji će im se pridružiti nije običan. Jer, na stranu slabijeg, u svetu na koji su one krenule, malo ko staje. Zaplet počinje kad jedna od junakinja sazna da joj je muž ubijen i od tog trenutka počinje preokret u njenom životu i životima ljudi oko nje. Priča se zbiva na Dorćolu, najstarijem jezgru Beograda, u kraju grada koji ima posebne kodekse ponašanja i sopstvena surova pravila igre.

Glumica Hristina Popović osvojila medalju na državnom prvenstvu u Olimpijskom triatlonu

GALA VIDENOVIć serija Pet nova serija u novoj godini RTS
Gala Videnović, Foto: RTS

Pored ove ženske bande brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga, tu je sa druge strane “Liga izuzetnih džentlmena”. A njih će predstaviti: Jovan Lole Savić; Nebojša Dugalić; Bojan Dimitrijević; Nikola Đuričko; Žarko Laušević; Viktor Savić; Miodrag Dragičević; Nikola Kojo; Marko Gizdavic; i Vuk Đukelić.

Igraju još Svetozar Cvetković; Marko Nikolić; Radovan Vujović; Igor Benčina; Nebojša Glogovac; Gorica Popović; Cvijeta Mesić; Rada Đuričin; Ivana Popović; Nikola Ristanovski; Slavko Labović; Dragana Varagić; Slobodan Ćustić; Nina Janković…

GORICA POPOVIĆ: Preko Fejsbuka dobila ulogu

Jelena Đokić Pet nova serija u novoj godini RTS
Jelena Đokić, Foto: RTS

Serija je snimana od jula do decembra 2017. na lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, na planini Tari… Prva jednočasovna epizoda emitovaće se 1. januara u 20.00 časova na RTS-u u okviru novogodišnjeg programa, a ostalih 11 epizoda u toku 2018. godine. Seriju je za RTS producirao Dejan Petrović – Intermedia network; izvršni producent je Dragan Đurković – Vision Team. Scenaristi su Strahinja Radetić i Balša Đogo, koji je i reditelj serije.

Izvor: RTS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde