Nova S: Nova sezona “24 minuta sa Zoranom Kesićem” od 29. februara

0
99

Nova sezona je i novi početak na televiziji Nova – kaže autor popularne emisije.

Nova sezona humoristično-satirične emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” počinje 29. februara na televiziji Nova S. Emitovaće se u svom standardnom terminu, subotom u 21h.

Nova S: Nova sezona "24 minuta sa Zoranom Kesićem" od 29. februara
Foto: Promo/Nebojša Babić

– Pred svaki početak nove sezone naše emisije preispitujemo se “hoćemo li umeti, hoćemo li znati, hoće li pametni i dobri ljudi i dalje želeti da nam dolaze u šou”… Iako znamo koliko gledaocima znači naša emisija i koliko nas željno iščekuju, ne možemo a da se ne zapitamo hoćemo li opravdati njihovo poverenje, pažnju i ljubav? Pritom, ovo je ne samo nova sezona već i novi početak na Novoj televiziji. Imamo tremu. Jer nam je stalo. I jedva čekamo da istrčimo na teren i nastavimo da radimo ono što radimo već šest godina…. Ajmo mi ono naše – poručuje Zoran Kesić gledaocima.

ZORAN KESIĆ: Kamo sreće da ima više emisija u kojima se kritikuje vlast

– Verujemo da se na Novoj Zoran Kesić i njegova ekipa neće osećati usamljeno jer ova televizija neguje uprave one vrednosti na kojima i sami insistiraju godinama: istine i slobodne reči. Očekujemo da ćemo svake subote uveče gledati fenomenalna izdanja u kojima će nam, na sebi svojstven način, sa dozom humora, kritikovati društvene anomalije i skrenuti pažnju sa demagogije na istinu – kaže izvršna direktorka “United Media” Aleksandra Subotić.

Sistemski rep hit Zorana Kesića – “Brže, jače, bolje”

Poverenje gledalaca Nova je zadobila velikim brojem autorskih emisija kao što su “Utisak nedelje” Olje Bećković; “Veče sa Ivanom Ivanovićem”; “4 i po muškarca”; “Među nama” popodnevni program Maje Nikolić i Nataše Miljković; “Mentalno razgibavanje”; emisije iz produkcije “Insajdera”; kviz “Totalni obrt”; kulinarske emisije “Mr. Kitchen”; kao i emisije o zdravlju “Zdravi sa dr Katarinom Bajec”. Pored ovih autorskih emisija, važan deo programa je domaći visokobudžetni serijski program (Senke nad Balkanom; Ubice mog oca; Žigosani u reketu…).

ZORAN KESIĆ: Moja gluma se krvavo završila

Ove godine u planu je snimanje još tri visokobudžetne serije, a Nova S će nastaviti i praksu “bindžovanja” koja je pionirski uvedena sa drugom sezonom “Senki” u saradnji sa EON-om. Televizija Nova S posluje u okviru kompanije “United Media”, kao i TV N1.

E. A. / Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde