Nova S: Ekranizacije dela Dobrice Ćosića “Vreme smrti” i “Vreme zla”

0
155

TOP kanal će 25. marta zvanično promeniti ime u Nova S. A, sa promenom imena stižu i novi naslovi.

Nova S emitovaće ekranizacije dela Dobrice Ćosića "Vreme smrti" i "Vreme zla"

Kompanija United Media potpisala je ekskluzivni ugovor za ekranizaciju književnih dela Dobrice Ćosića “Vreme smrti” i “Vreme zla”, a nove serije biće emitovane na televiziji Nova S. U planu je snimanje dva nastavka serijala koji je započet ekranizacijom romana “Koreni”, od ukupno 45 epizoda u originalnoj produkciji kompanije United Media. Po književnom delu “Vreme smrtI” biće snimljeno 30 epizoda serije, dok će 15 epizoda biti bazirano na delu “Vreme zla”. Kreator i izvršni producent serija će, kao i u prvom ostvarenju “Koreni”, biti produkcijska kuća “Eye to Eye” Gorana Šušljika.

“Veče sa Ivanom Ivanovićem” od aprila na televiziji NOVA S (ex TOP kanal)

– Televizijski projekti “Vreme zla” i “Vreme smrti” nastaće po antologijskim romanima Dobrice Ćosića i verujem da će obeležiti televizijsko stvaralaštvo i produkciju u narednim godinama i ostati kao trajna umetnička i produkcijska baština pokolenjima. Zahvaljujem se kompaniji United Media na poverenju i veri da se ovim televizijskim projektima vraćamo pravim i suštinskim vrednostima, ne samo u proizvodnji vrhunskih televizijskih sadržaja, već na ovaj način ostavljamo istinski trag za razumevanje onoga šta smo bili i onoga šta smo sad! – istakao je Goran Šušljik, a prenosi United Media u saopštenju.

Dobrica Ćosić je jedan od najistaknutijih srpskih književnih stvaralaca XIX i XX veka. Njegova dela su ostavila neizbrisiv trag, ne samo u srpskoj, već i u evropskoj književnosti.

“Utisak nedelje” Olje Bećković od aprila na TOP kanalu

United Media se pozicionirala kao lider u produkciji domaćih, originalnih visokobudžetnih serija. Nakon druge i treće sezone popularne serije “Ubice mog oca”, koje su oborile rekorde gledanosti u celom regionu, u planu je snimanje nastavka koji će doneti odgovore na dugo postavljana pitanja već u drugoj polovini ove godine. Gledaoce televizije Nova S u aprilu očekuje i nastavak serije Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”; a na jesen i premijera druge sezone “Senki nad Balkanom”; kao i nove epizode “Mileta protiv tranzicije”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde