O.U.R. Pub: Noć veštica i maskenbal uz “Čikine bombone” i “Tikilas”

0
147

U sredu 31. oktobra u 21 čas počinje veliki maskenbal u O.U.R. Pubu u Beogradskoj 71.

O.U.R. Pub: Noć veštica i maskenbal uz "Čikine bombone" i "Tikilas"Ovu žurku za Noć veštica uveličaće psychobilly sastav “Grandpa Candys”, poznati i kao “Čikine bombone”, uz podršku DJ dua “Tikilas”. Biće ovo svojevrstan muzički povratak u pedesete, poručuju izvođači. Za sve one koji žele da se kostimiraju, sve je dozvoljeno! A za one koji baš i nisu spremni moći će na licu mesta da se srede uz profi šminkerku. Ulaz je slobodan, a pab je pripremio još zanimljivih iznenađenja.

Žurka u O.U.R. Pub-u za podršku novoj predstavi „Saligia“

“Čikine bombone” je psychobilly trio nastao u Beogradu u proleće 1998. Originalni naziv grupe “Grandpa Candys” potiče od imena protagoniste istoimenog njujorškog andergraund stripa iz pedesetih godina prošlog veka Džimija Kendisa (Jimmy Candys). “Bombone” su do sada odsvirale blizu 300 svirki u Srbiji i inostranstvu; objavile pet albuma (Flaming Dynamite /2000; Captain Crash /2002; 666.000 Miles on the Wrong way /2006; Grandpa Candys Early Sides /2009; Let It Roll / 2017); pojavile se na većem broju domaćih i stranih kompilacija; ostale jedna od retkih stabilnih pojava na srpskoj sajkobili/rokabili sceni…

O.U.R. Pub: Noć veštica i maskenbal uz "Čikine bombone" i "Tikilas"
Foto: Mrvica

Iz dubine betonske džungle dolazi divlji DJ duo “Tikilas” (Teodora i Valerija) i zakuvava egzotični muzički specijalitet u velikom kazanu dobrog provoda. “Tikilas” magični napitak se satoji od divljeg rock’n’rolla; ritmičnog bluza; plesnog soula; surftastičnih instrumentala; tropske egzotike; i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova. Sve isključivo iz pedesetih i šezdesetih godina prošle ere. Nuspojave uključuju omađijane plesne cipele, tropsku mikroklimu i onomatopeju.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde