Nišville workshop i Jazz for kids

0
121

Nišville jazz festival poziva polaznike radionica uzrasta do 16 godina da u prijavi upišu ako su zainteresovani da se paralelno uključe i u program “Jazz for Kids”

Jazz for Kids
Sly Dunbar na Nišville workshopu ranijih godina, Foto: Promo

I ove godine Nišville jazz festival organizuje besplatan workshop za većinu instrumenata koji se koriste u džezu (klavir; gitara; bas, bubnjevi; limeni i drveni duvački instrumenti; vokal), ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju. Festival je uputio poziv zainteresovanim studentima muzičkih akademija, učenicima muzičkih škola, ali i samoukim muzičarima da se prijave. Izabrani polaznici radionica dobiće i besplatne propusnice za glavni program festivala.

Na Nišville 2017 nastupaju i Bisera, Vasil, Rambo i Rundek

Nisville-Workshop-Stanley-Jordan
Stanley Jordan na radionici prethodnih godina, Foto: Promo

Takođe, Nišville jazz festival poziva polaznike radionica uzrasta do 16 godina, da u prijavi upišu ako su zainteresovani da se paralelno uključe i u program “Jazz for Kids”. Ovaj program podrazumeva i zajedničke nastupe u predvečernjim terminima na posebnoj bini. Svi zainteresovani mogu se prijaviti tako što će skinuti formular, koji se preuzima na sajtu festivala – strana RADIONICE: u sklopu informacije o radionicama. Popunjene prijave – formulare treba poslati najkasnije do 28. jula.


BBC turistima preporučuje Nišvil

Ako u roku od sedam dana posle slanja prijavnog formulara osoba ne dobije e-mail sa zahtevom za dopunu prijave ili obaveštenje da prijava nije prihvaćena, znači da je na spisku polaznika Nišville workshopa 2017. Broj polaznika je ograničen, a izabrani polaznici radionica dobiće i besplatne propusnice za kompletan festival.

Na Nišvil stiže i rege zvezda Alpha Blondy

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde