Nišville Jazz festival najbolji festivalski brend u Srbiji 2018. godine

0
51

U beogradskom hotelu “Zira” u petak, 31. maja, dodeljena su priznanja “Top Serbian Brands 2018”.

Nišville Jazz festival najbolji festivalski brend u Srbiji 2018. godine
Direktor Nišville Jazz festivala Ivan Blagojević

Tom prilikom je direktoru Nišville Jazz festivala Ivanu Blagojeviću uručena nagrada za najbolji festivalski brend u Srbiji. Prema glasovima građana Srbije, odnosno, na osnovu nezavisne i objektivne ankete, sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. u 16 najvećih gradova Srbije – Nišville Jazz Festival je proglašen najboljim festivalom.

TOP Serbian brands
Nišville Jazz festival najbolji festivalski brend u Srbiji 2018. godine
Nišville 2019: Svetska premijera “Kenny Quarteta”

Organizatori ove akcije su magazin “TOP Serbian Brands” i portal “Best of Serbia”, a priznanja se dodeljuju u pedesetak kategorija. Inače, ova prestižna nagrada već je postala sinonim tržišne prepoznatljivosti i izvrsnosti, i naišla je na sjajan odjek u javnosti. U ovoj utakmici samo oni najbolji, najkvalitetniji i najpopularniji brendovi izdvojili su se, pre svega, svojim superiornim proizvodima, kreativnim marketingom i vrhunskim poslovanjem. Samim tim samo oni imaju čast da ponesu ovo laskavo priznanje. Glavni uslovi za dobitnike nagrade su: poznatost brenda; vrhunski kvalitet; zadovoljstvo potrošača; odlično poslovanje; poslovni rezultati.

Nišville Jazz festival dobitnik nagrade TOP Serbian brands 2018.

Objektivnost i nezavisnost nagrade svakako daje dodatnu pozitivnu dimenziju, te se ovom prilikom Nišville Jazz festival zahvaljuje svim građanima Srbije koji su glasali za Nišville kao prepoznatljiv kulturni brend i dodelili mu titulu najboljeg festivala u Srbiji u 2018. godini.

E. A. / Izvor: naissus.info

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde