Na Nišville 2017 nastupaju i Bisera, Vasil, Rambo i Rundek

0
378

Na 34. internacionalnom niškom džez festivalu Nišville 2017, koji će se održati od 10. do 13.avgusta na niškoj Tvrđavi, nastupiće 700 izvođača i izvešće 130 koncerata na 12 bina.

NišvilleKompletiran je program Nišville 2017, a publika će na glavnoj pozornici “Earth & Sky” u četvrtak 10. avgusta u terminu od 19.30 do 2.30 sati, imati prilike da vidi Pati Ostin; „Čaba Tot bagi Balkan junion“ i Majk Stern; „Toni Momrel bend“; „Rok simfoni“; “Nišvil tango big bend prodžekt”; i „Vasil Hadžimanov bend“ i Biseru Veletanlić.

Sutradan, 11. avgusta, na istom mestu nastupiće: „Maks Kočetov bend“; Kamelija Todorova i „Bulgarijan ol stars bend“; „Al Foster kvintet“; Nik Vest, Alfa Blondi i „Del Arno bend“.

U subotu glavni program Nišville 2017 otvara „Frederik Koster kvartet“; a posle njih na pozornici će se sminjavati: „Big bend gerilas“; „Tom Harel trip“; „Vajsons of a nomad“, „Festen džez kvartet“. Za 12. avgust je najavljen i koncert Darka Rundeka i “Apocalypso Now”.

skica_prostora-nišvilPoslednjeg dana festivala pred publiku u Nišu izaći će miljenica Nišvila Kendi Dalfer sa svojim sastavom, a osim nje sviraće i Rambo Amadeus, „Tbilisi big bend“; „Solisti di sud“; „Veri nais“ uz Ivana Kurtića i „Sajlent blast“.

Do 10. jula aktuelna je cena kompleta karata od 2.500 dinara. Pojedinačne ulaznice za tribine koštaju 1.200 dinara, VIP kompleti (VIP tribina) se mogu kupiti po ceni od 4.000 dinara i VIP pojedinačne ulaznice za 1.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs.

Organizatori naglašavaju da komplet ulaznica važi za jednu osobu. Karta se na ulazu poništava i umesto nje se dobija narukvica. Komplet ulaznica za glavne bine (Earth & Sky stage) važiće i ove godine za program na Midnight Jazzdance stejdžu, od ponoći do 05 sati. Od 10.jula sve kategorije ulaznica biće skuplje.

PR.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde